** IBA U NÁS NA PREDAJ BUDOVA KOMPLEX V TRENČÍNE/ SIHOŤ**

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
3000 m
2
okres Trenčín
Trenčín
Opatovská (časť SEVER Kubra)
pred 302 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 225 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

L&P Reality Vám ponúka na predaj Polyfunkčnú budovu ktorá sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Trenčína časť Sihoť. Budova obchodu a služieb má úžitkovú plochu 3000 m2, zastavané plochy a nádvoria 1450 m2.

Okolí budovy sú priestory vyhradené na parkovanie. Zadná časť budovy má zásobovaciu rampu a je možnosť otvorenia garáži pod budovou. Budova je postavená na pilieroch a je možné ju rozšíriť a nadstaviť podla využitia. Budova je pripojená na všetky IS. Časť Sihoť je veľmi vyhľadávaná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou. Budova je momentálne využívaná formou nájmu a nájomníkov ktorý máju prevádzky. Treba vidieť, vhodné pre developera,veľký potenciál podnikania alebo výstavby bytov do budúcna.

Sme realitná kancelária, ktorá ponúka kompletný právny servis vrátane vypracovania všetkých potrebných podkladov na kúpu, predaj, prenájom nehnuteľností. Pre našich klientov vieme zabezpečiť tie najlepšie podmienky financovania danej nehnuteľnosti (spolupracujeme zo všetkými bankami). Zabezpečenie znaleckého posudku. Neváhajte nás kontaktovať. Plníme Vaše sny!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Garážové státie:
áno
Klimatizácia:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: ** IBA U NÁS NA PREDAJ BUDOVA KOMPLEX V TRENČÍNE/ SIHOŤ**

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.