CASMAR RK - Exkluzívny priemyselný areál v lukratívnej lokalite

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
1420 m
2
okres Trnava
Trnava
Bulharská
pred 125 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 121 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CASMAR RK - Exkluzívna ponuka areálu s budovou (kancelárie, sklad a výroba) v lukratívnej, priemyselnej časti Trnavy.

Budova sa nachádza na Bulharskej ulici 37/D v priemyselnej zóne, v širšom centre mesta. Postavená v roku 2005. Je v blízkosti výpadovky na diaľnicu D1 a R1 smer Bratislava, Nitra a Trenčín. Prístup k objektu je kamiónovou dopravou, až k expedičnému skladu budovy. Sklad je bez nájazdovej rampy.

Plocha pozemku je 3535 m2. Zastavaná úžitková plocha budovy je 1420 m2. Z toho kancelárska časť je 176 m2, sociálne zázemie má 72 m2, skladové priestory spolu 1174 m2. Parkovacích miest pre osobné autá je v prednej časti 16, v zadnej časti 4 no kapacita sa dá zväčšiť.

Budova je vykurovaná zemným plynom, elektrická prípojka je na 3 x 300 Ampér, napojená na mestský rozvod vody, vlastná studňa, spevnené plochy a budova odkanalizovaná cez odlučovač ropných látok. Monitorovaná je vonkajšími aj vnútornými kamerami, zabezpečovacím systémom, požiarnymi hlásičmi, prípojka na optický internet s rozvodmi po celej budove. Okolie budovy je s udržiavanou zeleňou a trávnikom s pravidelnou starostlivosťou.

Kancelárie sú komplet zariadené nábytkom a sedačkami, klimatizáciou, sociálne zariadenia a kuchyne zariadené komplet.

Objekt je zhotovený z tehly Porotherm Profi 38, v halách sú pancierové podlahy o hrúbke 200 mm , opatrené epoxidovým náterom. Osvetlenie v hale č.1 je LED panelmi, v Hale č.2 je kombinované LED panelmi a neónovými trubicami, v sklade sú svetlovody s neónovými svietidlami.

Hala č.1 a č. 2 je klimatizovaná, vybavené sú vzduchotechnikou riadenou programovateľnou jednotkou/ prívod a odvod vzduchu z vonku/, s rozvodom stlačeného vzduchu 10 MPa. Svetlá výška je 330 cm.

V Hale č.2 sú dva príručné sklady , jeden je určený na skladovanie nebezpečných, horľavých látok, s požiarnym uzáverom a odsávaním vzduchu pri vstupe do skladu.

Prechod z Haly č.2 do skladu s regálovým systémom je oddelený požiarnym automatickým uzáverom.

Skladová hala – regálový systém pre 200 ks EUR paliet, svetlá výška skladu je 330 cm. Naskladňovanie je riešené cez medzisklad rolovacou bránou o rozmere 300 x 300 cm.

Objekt je vhodný na bezprašnú , čistú výrobu alebo montáž, s požiadavkou na vysoko hygienické prostredie, malo a veľkoobchod, skladovanie, s maximálnym počtom zamestnancov 20.

Pre viac informácií o cene, pôdorys alebo obhliadku ma kontaktujte na tel.č: 0915 033 690 Ondrej Cíferský

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Plyn:
áno
Voda:
áno

Na mape: CASMAR RK - Exkluzívny priemyselný areál v lukratívnej lokalite

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.