Predaj, hotel Utekáč, Ubytovňa - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
334 m
2
okres Poltár
Utekáč
pred 111 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 64 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 5.podlažnú budovu, na rekonštrukciu, postavenú s panelov v roku 1968 ako ubytovňu pre zamestnancov sklárne v okrajovej časti obce Utekáč na pozemku o rozlohe 334 m2 . Ide o lokalitu na južnej strane Muránskej planiny z nádherným výhľadom na krásnu prírodu, obklopenú lesom na brehu rieky Rimavica. Predstavuje turisticky atraktívne prostredie s potenciálom celoročnej rekreácie a bývania. Budova je stenou spojená z bytovým domom a budovou bývalej centrálnej kotolne, vzdialená 5km od mestečka Kokava nad Rimavicou, 30 minút cesty autom je SKI stredisko Kokava a Látky o 10 km ďalej je množstvo prírodných zaujímavosti krajinnej oblasti Poľana. Obec má dobrú občiansku vybavenosť, do centra okresného mesta Poltár a na diaľničný privádzač Zvolen - Košice je to 20 km. Prístup na pozemok je bezproblémový, udržiavanou asfaltovou komunikáciou. Pripojenie IS sietí je potrebné obnoviť, voda, elektrika, plyn a obecná kanalizácia je v dosahu. Rekonštrukcia stavby do zamýšľaného štandardu ponúka výnosnú investičnú príležitosť, vhodné na vybudovanie domu seniorov, apartmánov alebo bytov. Zo stavebno-technického hľadiska sa jedná o 5.podlažnú budovu s jedným vchodom, postavenú na betónových základoch s izoláciou proti vlhkosti, obdĺžnikového pôdorysu, orientácia obytných miestností je východ-západ. Podľa znaleckého posudku nemá žiadne technické vady, poškodenie statiky a technického stavu konštrukcií. Nosný systém tvoria plošné železobetónové paneli, plochá strecha je pokrytá asfaltovou krytinou. Vnútorná časť stavby nie je udržiavaná, je v zlom technickom stave. Dispozičné riešenie – I. nadzemné podlažie obsahuje hlavný vstup do recepcie, priestor pre reštauráciu, práčovňu a 3 x garzonka, II. a V. podlažie 6 x garzonka a 6 x 1a 2. izbových bytov. Byty pozostávajú z chodby, 1 – 2 izieb, kúpeľne s WC a kuchyne alebo kuchynského kúta. Pri budove je dostatok miesta na vytvorenie spevnených plôch pre parkovanie. Zámer je v súlade s územno-plánovacou činnosťou v obci. Tí, ktorí sa rozhodnú bývať a podnikať v Utekáči môžu žiť uprostred prírody a zároveň ťažiť z výhod blízkosti okresného mesta. Lokalita sa v posledných rokoch stáva cieľom zvyšujúcej sa turistickej návštevnosti a tento trend stále pokračuje budovaním cyklotrás, športových centier, organizovaním množstva kultúrnych podujatí spojených s krásnym folklórom a obnovovaním historických a kultúrnych pamiatok. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: PT-57172

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: Predaj, hotel Utekáč, Ubytovňa - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.