Ponúkame zabehnutý penzión

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
1743 m
2
okres Tvrdošín
Vitanová
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 60 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj obľúbený penzión vo Vitanovej, v krásnom prostredí turisticky atraktívnej Oravy, skvele hodnotený hosťami, oblasť: Roháče, Skorušinské vrchy, Termálne kúpalisko Oravice – región  Orava, okres Tvrdošín.

Predávajúci je výlučným vlastníkom nehnuteľnosti v podiele 1/1, penzión je postavený na pozemku o celkovej výmere 1.743 m2.

Penzión patrí medzi novostavby a súčasťou penziónu je aj parkovisko.  Charakter zariadenia je prázdninový, pre rodiny s deťmi, so saunou, ubytovanie na víkend, ubytovanie pre cyklistov, ubytovanie pre turistov, vírivka, wellness.

Každá ubytovacia jednotka má samostatnú kúpeľňu s WC a sprchou, TV so satelitným príjmom, priestrannú terasu, alebo balkón s možnosťou príjemného posedenia. Penzión má kapacitu celkom 32 lôžok.

Súčasťou penziónu je reštaurácia s kapacitou 40 miest a kaviarenskou časťou s 18 miestami. Je v nej možné usporiadať aj rôzne rodinné oslavy a firemné akcie. V letnom období je k dispozícii letná terasa s kapacitou 16 miest.

Vo wellness časti sa nachádza sauna, masážna vaňa.

Okolie poskytuje výborné možnosti na pešiu turistiku a cykloturistiku v Západných tatrách. Termálne kúpele Meander Park Oravice a lyžiarske stredisko Oravice sú od penziónu vzdialené 6 km, Oravská priehrada 15 km od penziónu. K známemu poľskému turistickému a lyžiarskemu stredisku Zakopané je to približne 28 km.

Cena: 750.000,- eur, pri rýchlom jednaní dohoda možná !!!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový

Na mape: Ponúkame zabehnutý penzión

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.