DELTA | Predaj Motorestu pri Vlčkovciach na R1, 1872 m²

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
506 m
2
okres Trnava
Trnava
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 157 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property Vám ponúka na predaj objekt Motorestu HOT POT vo Vlčkovciach pri R1.

OBJEKT: Výmera objektu je 506 m2 + pozemok s parkovacím státím a záhradou 1366 m2. 

DISPOZÍCIA: Objekt pozostáva z predsiene, WC pre zákazníkov motorestu, hlavnej jedálenskej časti s možnosťou východu na terasu a záhrady, obslužného pultu, kuchyne a zázemia, s dobre vyriešeným systémom zadného zásobovania. Objekt slúžil ako reštaurácia no je vhodný aj ako showroom či koliba. Drevená valbová strecha so škridlovou krytinou je čiastočne priznaná aj v interiéri reštaurácie čo jej dodáva príjemný ráz.

ZARIADENIE: Motorest je vo výbornom stave. Priestory reštaurácie sú priestranné a dobre presvetlené. Súčasťou hlavného jedálenského priestoru sú kvalitné masívne stoly a stoličky ako aj detský kútik. Predáva sa s čiastočne zariadenou kuchyňou a obslužnými priestormi. V zázemí sa nachádzajú dve izby/prezliekarne so samostatným wc a sprchou. 

LOKALITA: Objekt je lokalizovaný na hlavnom ťahu R1 v uzle kde sa spájajú štyri smery TN, NR, TT a BA pri tankovacej stanici OMW.  Nachádza sa za odhlučňovacou stenou ktorá chráni príjemnú terasu so záhradou patriace motorestu. 

Voľný ihneď!

CENA: 250 000 €

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.