Polyfunkčný objekt pri Gabčíkove

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
1550 m
2
okres Dunajská Streda
Vrakúň
pred 266 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 209 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj polyfunkčný objekt Vrakúň, Hlavná ulica. Plocha: úžitková 1550 m2, zastavaná 963 m2, pozemku 2895 m2. Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Asfaltová prístupová cesta, rýchlostná cesta Bratislava- Komárno iba 4 km. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka a kanalizácia. V blízkosti pozemku sa nachádza vodovod a plynová prípojka. Objekt vhodný na prestavbu na ubytovacie, rekreačné alebo polyfunkčné účely. Areál disponuje veľkou plochou s dospelými stromami. Jedná sa o tichú lokalitu, v susedstve lekáreň, obchody a reštaurácie. V Gabčíkove vyhľadávané cyklo-turistické cesty a možnosť výletu loďou do Bratislavy a Budapešti, krásne lužné lesy a mokrade.

Vzdialenosť od vodného diela Gabčíkovo a AQUAPARKu v Dunajskej Strede je 6 km. Pomerne blízko je aj do Maďarska, Gyór iba 40 km.

Cena 115 000 €

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu a základný právny servis. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: Polyfunkčný objekt pri Gabčíkove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.