VRÍCKO rodinný dom alebo pohostinstvo, pozemok 383m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
200 m
2
okres Martin
Vrícko
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 217 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

9609/Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný  dvojpodlažný rodinný dom na pozemku o rozlohe 383m2 v obci Vrícko vhodný len na bývanie, alebo bývanie a podnikanie spoločne. 

Rodinný dom pozostáva z dvoch oddelených vchodov. Z vnútra domu sú podlažia spojené schodiskom.

Z jedného vchodu sa vchádza na prízemie, kde sa nachádza miestnosť aj s vlastným WC, druhá miestnosť s krbom je spojená s barom a kuchynským kútom a ďalšími dvomi WC, skladom a pivnicou. Táto časť domu bola dlhodobo využívaná ako obľúbené obecné pohostinstvo-krčma pre domácich ako aj pre množstvo chatárov, a turistov, ktorí radi navštevujú obec Vrícko.

Na prvom poschodí sa nachádza samostatná oddelená jednotka vhodná na bývanie, alebo aj na prenajímanie, nakoľko v obci je málo príležitostí ubytovania. Pozostáva z kuchyne, kúpeľne so sprchou a dvoch miestností.

V dome je menená elektrika. Strecha je sedlová plechová a druhá časť strechy kanadský šindeľ. Vonku sa nachádza veľká terasa na letné posedenie.

Vrícko je malebná dedinka obklopená horami vzdialená 26 km od Martina a rovnako aj od Prievidze a Turčianskych Teplíc.

Rodinný dom je VHODNÁ PRÍLEŽITOSŤ NA PODNIKANIE, nakoľko v obci sa momentálne nenachádza žiadne pohostinstvo,bar ani reštaurácia.

Pozri video tu: youtube.com/watch?v=yiSzepV3m9k

Viac informácií na stránke realitnej kancelárie, na tel. čísle realitného makléra: 0951 263 780 alebo 0918 540 249

ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - geodetické služby - profesionálny prístup

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: VRÍCKO rodinný dom alebo pohostinstvo, pozemok 383m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.