Výrobná hala na predaj Vrútky

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
300 m
2
okres Martin
Vrútky
Vrútky
pred 83 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 81 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj prevádzkový objekt v tesnej blízkosti centra mesta Vrútky, ktorý sa nachádza oplotenom pozemku o rozlohe 873 m2 a jeho zastavaná plocha činí 371 m2. Objekt bol postavený v roku 2001 a v súčastnosti slúži ako výrobná hala pre tlačiarenskú výrobu. Vedie ku nemú asfaltová prístupová komunikácia a disponuje dvoma vstupmi do budovy, z ktorých jeden pre nákladné vozidlá. Budova disponuje medenými elektrickými rozvodmi, prípojkou vody, kanalizácie a plynu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, štyroch kancelárií, kuchynky, troch kúpeľní s WC, dvoch šatní, kotolne, skladu a priestrannej výrobnej haly. V zadnej časti haly sa nachádza vstup pre nákladné vozidlá. Celý objekt je zateplený 5 cm polystyrénom, disponuje plastovými oknami a vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom. V budove sa nachádza bezpečnostný systém. 

Objekt sa nachádza v blízkosti hlavného ťahu Martin – Žilina, predáva sa aj s tlačiarenskými strojmi no s možnosťou odkúpenia len budovy samostatne.

Cena so strojmi a komplet zariadením: 435 000 Eur

Cena len za budovu: 344 000 Eur

Cena zahŕňa: bezplatná ponuka financovania, kompletný právny servis a poradenstvo, vypracovanie návrhu na vklad do katastra, garanciu bezpečného prevodu nehnuteľnosti a kúpnej ceny. Realitná kancelárie ASTORIA, s.r.o., M.R. Štefánika 10, Martin. KONTAKT: Dalibor Holko, tel:0911 646 619 mail: holko@astoria.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Alarm:
áno
Počet hál:
13
Sociálne zariadenie:
áno
Plyn:
áno
Voda:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.