Autoservis, mototechna + podkrovný byt 120m2 na predaj, Žarnovica

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
426 m
2
okres Žarnovica
Žarnovica
pred 133 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 128 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

1011925

Ponúkame Vám na predaj zabehnutý autoservis vrátane predajne mototechny a priestranného podkrovného bytu. Možnosť odkúpiť vrátane s.r.o. a naskladneného tovaru. Objekt je situovaný v centre mesta Žarnovica. Na pozemku sa nachádzajú 2 stavby. Jednopodlažná predajňa mototechny s úžitkovou plochou ~112m2 pozostáva z predajne, skladu, kancelárie, dennej miestnosti a soc. zariadení. Na prízemí v druhej budove je zriadený autoservis + kancelária. Zastavaná plocha 197m2. V podkroví nad autoservisom je vybudovaný byt s 3 izbami, 2 obývačkami, jedna je prepojená s kuchyňou, kúpeľňou so sprchovacím kútom, vaňou a WC + jedno samostatné WC. Úžitková plocha ~120m2. Súčasťou bytu je tiež balkón. Medzi budovami je vydláždené nádvorie o výmere ~326m2. K objektu prináleží záhrada o výmere ~523m2.

Predajňa orientovaná do ulice vznikla rekonštrukciou pôvodného kamenného domu v roku 2005. V rovnakom čase bola postavená novostavba pre autoservis a bytovú jednotku. Použitý materiál porotherm. Obe budovy sú zateplené. Vsadené sú drevené eurookná. Podlahy drevené alebo dlažba. Elektrické rozvody 230/400 medené. Budovy sú napojené na mestský vodovod. Kúrenie aj ohrev teplej vody pomocou samostatných plynových kotlov v každej budove. Odpad vyvedený do septika.

Informácie o cene Vám radi poskytneme e-mailom alebo telefonicky. V prípade záujmu s Vami rád absolvujem obhliadku alebo poskytnem doplňujúce informácie.

Neváhajte ma kontaktovať!

Prezrite si kompletnú ponuku nehnuteľností:

www.euroroyal.sk

Vaša realitná kancelária

Euro-Royal Reality, s.r.o.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.