Pekná usadlosť s veľkým krásnym pozemkom – Stredné Považie na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
150 m
2
okres Nové Mesto nad Váhom
Zemianske Podhradie
pred 218 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 216 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Útulný dom so 7-hektárovým pozemkom v Bošáckej doline, vzdialenej 12 km od okresného mesta Nové Mesto nad Váhom na predaj.

Tento štýlovo zariadený dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou interiéru a exteriéru, bola vymenená strešná krytina, plastové okná, urobená izolácia ,čiastočné zateplenie , fasáda domu a aj zámkova dlažba na celom nádvorí.   Je veľmi útulný ,štýlovo a vkusne zariadený, poskytuje možnosť veľmi príjemného a komfortného bývania.Nachádzajú sa v ňom tri obytné miestnosti, pracovňa,  kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, WC a podlahovým kúrením, komora a chodba. Pri obytnej časti je postavená hospodárska budova so spoločenskou miestnosťou, drevárňou, dielňou , ktorá je s dvoch tretín podpivničená, garáž, studňa a stajne pre ustajnenie 4 koní . V zadnej časti dvora hneď pri stajniach je vybudovaný nový prístrešok , ktorý slúži ako oddychová časť. Celé nádvorie je vyložené zámkovou dlažbou. Nehnuteľnosť poskytuje možnosti na privátne bývanie ale aj na podnikanie, hlavne  v agroturistike.Pozemok je umiestnený na polosamote, kde jeho vrchnou hranicou je les, spodnú časť ohraničuje pstruhový potok a drevené oplotenie. Na pozemku na troch miestach je privedená elektrická prípojka a nachádzajú sa tu  dva prírodné pramene , ktoré slúžia ako napájadlá pre kone a samozrejme plno ovocných stromov. Táto pekná nehnuteľnosť s krásnym pozemkom vytvára obrovský pokoj a súkromie pre majiteľa, ktorý je v priamom kontakte s prírodou. Dom s pozemkom sú k dispozícii aj so všetkým zariadení. Celé je to umocnené starými odrodami jabloní a hlavne 180 ročnou chránenou hruškou. Je málo podobných usadlostí s podobnou rozlohou dobrou dostupnosťou a hlavne úžasnou energiou.

V blízkych  obciach sa nachádzajú obchody, školy, športoviská, detské ihrisko a ambulancia všeobecného lekára. Okolie poskytuje možnosti na aktívne trávenie voľného času.V okolí sú vodné plochy vhodné aj na rekreačné účely, lyžiarske svahy, na svoje si prídu aj hubári. Vzdialenosť od Bratislavy je 120 km. Celé okolie je obklopené krásnou prírodou CHKO Biele Karpaty.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Pekná usadlosť s veľkým krásnym pozemkom – Stredné Považie na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.