Reality holding+ ponúka Na predaj penzión Žilina Rajecké Teplice - exkluzívne v Rh+

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
1147 m
2
okres Žilina
Žilina
pred 308 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 295 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka Penzión Villa Isabella znamená ideálnu príležitosť na podnikanie v cestovnom ruchu v krásnom kúpeľnom mestečku Rajecké Teplice. Ideálna poloha penziónu neďaleko centra liečebných kúpeľov Spa Aphrodite, ponúka komfort a pohodlie pre Vašich budúcich hostí. Vo Vile Isabelle je možné prevádzkovať saunu, kozmetický a masážny salón.

V areáli Villa Isabella sa nachádza reštaurácia pre 40 osôb. Celková kapacita ubytovania je 40 lôžok. Všetky izby sú s možnosťou prístelky. Každá izba je vybavená kuchynkou, kúpeľnou s WC, sprchou a umývadlom, káblovou TV. Niektoré izby majú priestor na posedenie.

Ponúkaná nehnuteľnosť sa skladá z dvoch samostatne stojacich objektov. Dvojpodlažná časť postavená na ploche 91 m2 pozostáva z reštaurácie a kuchyne na prízemí a ôsmich dvojlôžkových izieb.

Trojpodlažná časť bola postavená v roku 2007 na pozemku o rozlohe 178 m2 a pozostáva z 11 dvojlôžkových izieb. Celkový pozemok ponúkaného penziónu Villa Isabela má 933 m2.

Inžinierske siete: elektrina, voda z mestského vodovodu, kanalizácia odpadových vôd, vykurovanie plynom.

Nehnuteľnosť Vám ukáže realitný maklér Mgr. Kadúc Tomáš - 0944 943 733.

Cena 349 000,00 EUR/celkom.

Energetická trieda: B. Ev. číslo: 126348

Kontakt maklér: +421905750373, kontakt pobočka: +421918111232. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk.

Popis loklity: Rajecké Teplice sú mesto ležiace v Žilinskom kraji. Prírodné termálne liečebné kúpele v tomto meste patria medzi najznámejšie a najpríťažlivejšie na Slovensku. Pod správu Rajeckých Teplíc spadá aj mestská časť Poluvsie. Kúpeľné mestečko leží v severnej časti Rajeckej kotliny, približne 10 km južne od Žiliny. Mestom vedie cesta I/64, vedúca zo Žiliny cez Rajec a Fačkov do Prievidze, ako železničná trať Žilina – Rajec.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.