Odstúpenie zabehnutej kaviarne /120m2/ CENTRUM - Žilina

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
120 m
2
okres Žilina
Žilina
Pernikárska
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 178 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

3D prehliadka kaviarne na tomto linku: https://my.matterport.com/show/?m=Wa1NZLv9GnP

Exkluzívne Vám ponúkame na odstúpenie zabehnutú a útulnú kaviareň o výmere 120m2 z toho 40m2 má terasa. Kaviareň sa nachádza v centre Žiliny na ulici Pernikárska 8.

Ide o komplet vybavenú a zariadenú kaviareň, vrátane terasy, ktorá je prekrytá slnečnými clonami. Nevyžaduje žiadne ďalšie investície.

Vybavenie kaviarne :

Pressostroj zn. Wega, Mlynec na kávu zn. Anfym, 1x veľká chladnička presklenná, 2x malá podpultová chladnička, 1x mraziak, el. indukčná dvojplatnička zn. Sencor, el. pec zn. Kalorik, kontaktný gril, výrobnik ľadu, mikrovlnka, kvalitná umývačka riadu zn. Red fox (kupovaná v Marci 2020), vitrína presklená chladiaca na víno, vitrína presklená chladiaca na koláče/bagety, vitrína presklená uzamykateľná na doplnky, odšťavovač zn. Gorenje, kvalitná E-kasa zn. Fiskal Pro-Green s platobným terminálom (kupovaná v Marci 2020), Reciever Audio/Video zn. Onkyo plus repro zn. Bose plus tablet, Apple TV, WIFI, kamerový systém zn. Avtech (4x kamera), zabezpečovací systém zn. Paradox, Data projektor + plátno, Stropný ventilátor, Televízor zn. Sony, Tlačiareň zn. HP so skenerom, skrinka na oblečenie-prezliekanie personálu a iné. Treba vidieť.

Viac informácií Vám rád poskytnem na tel. čísle 0905 809 919.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Alarm:
áno

Na mape: Odstúpenie zabehnutej kaviarne /120m2/ CENTRUM - Žilina

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.