DELTA | Nebytový priestor na predaj v novostavbe, 56,7 m2, Zlaté Klasy

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
56 m
2
okres Dunajská Streda
Zlaté Klasy
pred 198 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 186 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária DELTA PROPERTY Vám ponúka na predaj priestor, určený pre kaviareň v novostavbe v polyfunkčnom rodinnom dome na ulici Šamorínska cesta v obci Zlaté Klasy - m.č. Rastice.

PRIESTOR: Výmera priestoru je 56,7 m2 + pozemok, ktorý prislúcha k priestoru o výmere cca 120 m2.

POLYFUNKČNÝ RODINNÝ DOM: Ide o novostavbu, ktorá bola skolaudovaná koncom roka 2019. V rodinnom dome sa na prízemí nachádzajú nebytové priestory. Je postavaný z tradičných stavebných materiálov, obvodové murivo YTONG 380 cm + zateplenie polystyrén 5 cm, strešná krytina BRAMAC, nachádzajú sa tu plastové okná s izolačným 3 sklom. Strešné zateplenie NOBASIL 20 cm. Dom je napojený mestskú kanalizáciu, mestskú vodu.

ZARIADENIE: V celom priestore sa nachádza podlahová infračervená vykurovacia fólia heatflow od značky NAOS EUROPE, termostat, dlažba, optický internet a predpríprava na klimatizáciu a alarm.

DISPOZÍCIA: 3x samostatná toaleta (muži, ženy, personál), kuchynka.

LOKALITA: Ponúka maximálny komfort bývania. V okolí rodinného domu sa nachádza základná škola, súkromné stredné odborné učilište, lekáreň, potraviny, kaviarne, reštaurácie, SAD zástavka. Park v Tonkovciach, ktorý je ideálny na oddych a relax. V pešej dostupnosti (3 minúty) je futbalové ihrisko.

CENA: 75 000,- €

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: DELTA | Nebytový priestor na predaj v novostavbe, 56,7 m2, Zlaté Klasy

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.