Výrobné,kancelárske a skladové priestory Zvolen predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
700 m
2
okres Zvolen
Zvolen
Lieskovská cesta
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 209 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property ponúka na predaj skladové, výrobné a kancelárske priestory  nachádzajúci sa v meste Zvolen, na Lieskovskej ceste.

Jedná sa o murovanú železobetónovú halu, ktorú je možné dispozične deliť podľa potreby. V hale sú dovedené všetky siete okrem plynu. Prípojku plynu je možné po dohode pripojiť. V objekte sa nachádza aj administratívny priestor, sociálne zariadenia, šatne a pod.

Zastavaná plocha stavby je 874m2. Objekt je v dobrom stave spôsobilý na užívanie. Areál bol nanovo rozparcelovaný, prístupová cesta ku každému objektu bude riešená formou spoluvlastníctva.

Ponúka sa aj väčšia 2-podlažná budova so zast. plochou cca 1600 m2.

Objekt je na predaj v 2 alternatívach - s menším pozemkom 1957m2 plus  zastavaná plocha stavby,

-alebo vrátane väčšieho pozemku s rozlohou 3658m2. Výmery sú približné geometrický plán predložíme všetkým záujemcom. Objekt je momentálne z časti prenajatý.Nájomca má výpovednú lehotu 3 mesiace.

Cena dohodou.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: Výrobné,kancelárske a skladové priestory Zvolen predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.