Bytový dom Panoráma

Inzerát už nie je aktuálny
Typ stavby:  
Bytový dom

Začiatok výstavby:  
neuvedené

Koniec výstavby:  
12/2012

Počet etáp výstavby:  
neuvedené
Bratislava
Mlynská dolina
Staré grunty
pred 676 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 461 tyždňami
Aktualizované:  

Popis nehnuteľnosti

Projekt Bytového domu Panoráma predstavuje príjemné mestské bývanie v 67 bytových jednotkách. Typickou črtou sú priestranné loggie, terasy, balkóny či dokonca záhrady pre zabezpečenie čo najpríjemnejšieho trávenia Vášho času. V kombinácii s výbornou lokalitou máte na dosah ruky Váš nový, slnečný, pokojný, architektonicky a esteticky zaujímavý životný priestor.

Pri architektonickom stvárnení bytového domu je čitateľná snaha o moderné, funkčné riešenie s ohľadom na danú lokalitu. Celý projekt a jeho jednotlivé časti svojim členením pôsobia ako komplex vilových domov. Podlažnosť a tým aj výška objektu sú korigované uskočenými podlažiami s terasami, čo objekt opticky znižuje. Rozdelenie objektu na dve časti odľahčuje stavbu v horizontálnom vnímaní a člení dispozíciu na dva bytové bloky. Nástup do oboch blokov je zo strany ulice Staré Grunty na úrovni 1. nadzemného podlažia. Pri bloku A tak vznikajú 3 podzemné a 4 nadzemné podlažia + uskočené podlažie – tento objekt má celkovo 45 bytových jednotiek. Blok B má 2 podzemné a 4 nadzemné podlažia + uskočené podlažie a je v ňom navrhnutých 22 bytových jednotiek. Každý byt má svoj balkón, loggiu alebo terasu, čo dalo vzniknúť výraznému členeniu fasád. Dominantným a základným motívom je koncept štyroch bielych kubusov s loggiami začlenených do základného šedého objektu.

Projekt vytvára svojim obyvateľom optimálnu dopravnú situáciu. Jednak svojou výbornou polohou a dopravnou dostupnosťou, ako aj dostatočnými parkovacími kapacitami. K dispozícii je 57 garážových státí a 29 vonkajších parkovacích miest.

Popis štandardného vybavenia

KONŠTRUKČNÝ SYSTÉM, FASÁDA, STRECHA:

- základy – železobetónová základová doska z vodostavebného betónu

- zvislé a vodorovné konštrukcie – železobetónové nosné steny a stropy kombinované s murovanými tehlovými stenami a priečkami

- strecha - nosná železobetónová konštrukcia z tepelnou izoláciou a izoláciou proti vode z PVC fólie. Pochôdzne terasy sú vydláždené a na ostatných plochách je štrkový násyp

SPOLOČNÉ A OSTATNÉ PRIESTORY:

- vstupné vchodové dvere do objektu - hliníkové s bezpečnostným zasklením a samozatváračom

- chodbové a schodiskové priestory - dlažba Gress v kombinácii s Terazzom a na stenách vápenocementová omietka s bielou maľbou

- výťahy – osobné lanové (trakčné) v sekcii „A“ pre max 15 osôb a v sekcii „B“ pre max 9 osôb

- pivničné kobky – samostatné murované sklady s uzamykateľnými dverami, podlaha – cementový poter s protiprašným náterom, steny a stropy – biela maľba na vyspravených stenách

- podzemné garáže – nachádzajú sa v dvoch podzemných podlažiach, v ktorých je parkovanie pre 57 automobilov. Z garáží je priamy vstup do schodísk a výťahov bytových sekcií. Podlaha v garážach – betónová s protiprašnou úpravou (alebo náterom), povrchová úprava stien a stropov – biela maľba na vyspravených konštrukciách, vstupná brána s diaľkovým ovládaním.

VYBAVENIE BYTOV:

DVERE:

- vstupné dvere – plné hladké bezpečnostné a protipožiarne, panoramatický priezorník, drevený prah, oceľová zárubňa

- interiérové dvere – drevené plné hladké s povrchovou fóliou rôzneho prevedenia, s obložkovými zárubňami.

OKNÁ, BALKÓNOVÉ DVERE A ZASKLENÉ STENY:

- plastové biele 5-komorové profily s izolačným dvojsklom, otváravé krídla v kombinácií s otváravo-sklopnými a pevnými.

PODLAHY:

- chodba, kúpeľňa, WC – keramická alebo gressová dlažba

- obývacia izba, kuchyňa, izba, šatník, sklad – laminátové parkety

- balkón, logia – gressová mrazuvzdorná dlažba

ÚPRAVY POVRCHOV:

- chodba, obývacia izba, kuchyňa, izba, šatník, sklad - vápencovocementová omietka stien a stropov, maľba biela

- kúpeľňa, WC – vápencovocementová omietka stien a stropov, maľba biela, keramický obklad stien do výšky 210 cm

VYKUROVANIE:

- zdroj tepla – plynová kotolňa umiestnená v 1. PP sekcie „A“, v ktorej je aj príprava teplej vody

- vykurovací systém – teplovodný s núteným obehom, plastové rozvody v podlahách, merače spotreby tepla pre každý byt

- vykurovacie telesá – oceľové doskové a v kúpeľniach rebríkové radiátory, regulácia termostatickými ventilmi.

ZDRAVOTECHNICKÉ INŠTALÁCIE A ZARIAĎOVACIE PREDMETY:

- rozvody vody a kanalizácie - plastové potrubia vedené v inštalačných šachtách s meraním spotreby studenej a teplej vody

- zariaďovacie predmety - umývadlá s polnohou keramické biele so stojankovou pákovou batériou, WC závesné biele so zabudovanou nádržkou, vaňa s pákovou batériou, sprchovací kút štvrťkruhový s posuvnými dverami a sprchovou batériou.

- kuchynská linka nie je súčasťou štandardu

SILNOPRÚDOVÉ A SLABOPRÚDOVÉ INŠTALÁCIE:

- silnoprúdové rozvody – medené vedené pod omietkou, prívod 380 V pre elektrické sporáky, vypínače a zásuvky biele, vývody pre svietidlá na stropoch a stenách (svietidlá len v spoločných priestoroch)

- slaboprúdové rozvody – domáci telefón s videovrátnikom a zvončekovým tablom pri vstupe do bytového domu, v bytoch trubkovanie príprava pre slaboprúdové rozvody (pre televíziu, telefón, internet)

Popis lokality

Bytový dom Panoráma sa nachádza na ulici Staré Grunty v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves. Bývanie v tejto lokalite spája atribúty slnečného, pokojného bývania pri zelenom prostredí s výhodami mesta a jeho blízkosti.

Slnečné pokojné bývanie pri zelenom prostredí

Bytový dom Panoráma je situovaný na juhozápadnom svahu a umožňuje Vám vychutnať si príjemné chvíle na terase, balkóne, či dokonca v záhrade Vášho bytu, ktoré budú zaliate slnečnými lúčmi. A to všetko pri sledovaní panoramatického výhľadu, ktorému nestoja v ceste žiadne iné budovy a stavby.

Svoj voľný čas môžete tráviť aj prechádzkami v pokojnom, tichom prostredí a po krátkej chvíli sa ocitnete priamo v lesoparku, ktorý sa nachádza neďaleko. Kombinácia lesoparku, ulice s minimálnou dopravou a teda životom bez smogu v príjemnom prostredí určite ocení celá Vaša rodina. Tak isto ako aj množstvo škôl, od základných až po univerzity, v okolí bytového domu. Objavte ideálne rodinné bývanie.

Mestské bývanie

Napriek dostatku priestoru, slnka, pokoja a zelene, je Vaše nové bývanie situované len 8 minút autom od centra Bratislavy. Všetky pozitíva mestského bývania, ako sú široké možnosti kultúrneho, spoločenského vyžitia, nakupovania, športovania a zábavy máte stále na dosah. Výhodou je aj výborná dopravná napojenosť, reprezentovaná blízkosťou bratislavského diaľničného obchvatu (Most Lafranconi len 3 minúty autom).

Web projektu:
Developer:
OTYK invest, s.r.o.
Web developera:
Financujúca banka:
neuvedené
Garáž / garážové státie:
áno
Hypotekárny úver:
áno

Byty

Cena s DPH od:
61 384
Počet bytov voľných / všetkých:
15 / 67
Plocha bytov od:
40 m2
Plocha bytov do:
423 m2
Počet poschodí stavby:
5
Konštrukcia:
Zmiešaná konštrukcia
Typy bytov:
1-izbový byt, 2-izbový byt
1-izbový byt:
voľných: 3 / všetkých: 12
2-izbový byt:
voľných: 4 / všetkých: 29
3-izbový byt:
voľných: 6 / všetkých: 25
4-izbový byt:
voľných: 2 / všetkých: 9

Na mape: Bytový dom Panoráma

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.