Bývam vo vlastnom ! III.etapa skolaudovana

Inzerát už nie je aktuálny
Typ stavby:  
Bytový dom

Začiatok výstavby:  
neuvedené

Koniec výstavby:  
neuvedené

Počet etáp výstavby:  
neuvedené
Bratislava
Rača
Rustaveliho
pred 522 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 315 tyždňami
Aktualizované:  

Popis nehnuteľnosti

http://www.radnicnenamestie.sk/sk/predaj-a-cennik/?srchBudova=B

http://www.radnicnenamestie.sk/sk/predaj-a-cennik/?srchBudova=C

http://www.radnicnenamestie.sk/sk/predaj-a-cennik/?srchBudova=D

Radničné námestie Rača je názov nového projektu, ktorý vyrastá v centre bratislavskej mestskej časti Rača a je realizovaný developerom najpredávanejšej novostavby za rok 2012, Račany Bianco. Projekt svojim charakterom vytvára úplne nový trend v rámci bývania a celkového prístupu developera k svojim zákazníkom. Jedná sa o bytový dom, v ktorom dominujú jedno a dvojizbové byty za veľmi výhodné ceny.

Touto novou filozofiou chceme sprístupniť samostatné bývanie najmä mladým ľuďom a začínajúcim rodinám, no mysleli sme aj na seniorov. Najmä preto sme pre tento projekt zvolili lokalitu s výbornou občianskou vybavenosťou a dopravnou dostupnosťou. Z domu na Radničnom námestí Rača sa pohodlnou, niekoľko minútovou prechádzkou dostanete do školy či škôlky, v blízkosti sú banky, lekáreň, pošta. Samozrejme pre dámy sú v blízkosti obchody, kozmetika, či kaderníctvo. V blízkom okolí sa nachádza niekoľko reštaurácií, vinární a kaviarní, po ruke je dokonca aj cukráreň. V prípade, že zatúžite po centre mesta, stačí nasadnúť na električku či autobus a za 15 - 20 minút sa už môžete prechádzať po uliciach bratislavského centra. Pre mladých a aktívnych ľudí treba dať do pozornosti fitnescentrá, športoviská a cyklotrasu, ktoré sa taktiež nachádzajú v blízkosti projektu.

V súčasnosti prebiehajú dokončovacie práce na interiéroch v prvom bytovom dome, v ktorom sa nachádza 59 jedno až štvorizbových bytov, ktoré sú riešené v modernom architektonickom štýle a designe. Dispozície bytov sú vhodne navrhnuté tak, aby bolo možné účelne využiť celú podlahovú plochu bytu. K väčšine bytov na Radničnom námestí Rača patrí aj priestranný balkón. Aby sme docielili vzdušnosť a priestrannosť bytov, zvolili sme veľké okná, ktoré svojim obyvateľom ponúkajú výhľad na panorámu Rače či Malých Karpát. Byty sú orientované na všetky svetové strany, je už len na Vás, ktorý si vyberiete. K jednotlivým bytom si záujemca môže dokúpiť pivnicu, samozrejme súčasťou projektu sú aj parkovacie státia pred domom a taktiež aj podzemné garážové státia. Hrubá stavba bola dokončená v decembri 2013, kolaudácia je plánovaná na marec 2014.

Projekt zaznamenal u klientov veľký úspech!!! Pred dokončením stavby je predaných a rezervovaných viac ako 50% bytov. Všetky 3i byty sa predali za neuveriteľne krátky čas a to nás motivovalo k zahájeniu druhej etapy, ktorej súčasťou je ďalších 16 bytov (2 a 3 izbových), 2 obchodné priestory a parkovacie miesta pre budúcich obyvateľov. Termín dokončenia II. etapy je plánovaný na december 2014.

Všetky byty predávame ako holobyty, klientom však ako službu naviac ponúkame realizáciu štandardov od renomovaných partnerov.

Veríme, že aj Vy u nás nájdete kvalitné a spokojné bývanie !

Popis štandardného vybavenia

◦Všetky ceny sú uvádzané v prevedení holobyt.

◦V prípade záujmu ponúkáme dozariadenie štandardov a nadštandardov, v prípade záujmu sa informujte na telefónnom čísle: 0914 234 567 alebo e-mailom na: info@radnicnenamestie.sk

Popis lokality

Polyfunkčný objekt Radničné námestie Rača ponúka bývanie v atraktívnej lokalite s výhľadom na račianske vinice a Malé Karpaty. Byty sú orientované na všetky svetové strany. Objekt je situovaný v lokalite s dobrou dopravnou dostupnosťou s napojením na hlavný ťah do centra mesta. Najbližšia zastávka mestskej hromadnej dopravy je vzdialená iba tri minúty. Lekáreň, pošta, banky, kaviarne, reštaurácie, vinárne, obchody, školy a ďalšia občianska vybavenosť sú dostupné v najbližšom okolí.

Web projektu:
Developer:
neuvedené
Web developera:
neuvedené
Financujúca banka:
neuvedené
Garáž / garážové státie:
áno
Hypotekárny úver:
áno

Byty

Cena s DPH od:
71 000
Plocha bytov od:
40 m2
Plocha bytov do:
110,28 m2
Typy bytov:
1-izbový byt, 2-izbový byt, 3-izbový byt, 4-izbový byt

Na mape: Bývam vo vlastnom ! III.etapa skolaudovana

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.