Viladomy RAČA-predané

Inzerát už nie je aktuálny
Typ stavby:  
Bytový dom

Začiatok výstavby:  
neuvedené

Koniec výstavby:  
neuvedené

Počet etáp výstavby:  
neuvedené
Bratislava
Rača
Potočná
pred 455 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 349 tyždňami
Aktualizované:  

Popis nehnuteľnosti

Viladomy RAČA – projekt, ktorý ponúka 3-izbové byty v dvoch Viladomoch RD1 a RD2 na Potočnej ulici v mestskej časti Bratislava – RAČA. Príjemné bývanie v blízkosti prírody s nízkymi mesačnými nákladmi. Dva rodinné domy s modernou architektúrou ponúkajú šesť bytových jednotiek. Každý dom má tri trojizbové byty so samostatným vstupom. Spodné byty v úrovni terénu majú predzáhradku a horné byty priestranný balkón. V cene každého bytu sú zahrnuté dve parkovacie miesta.

Projekt je situovaný v tichom prostredí Rače, v tesnej blízkosti Malých Karpát a v dobrej náväznosti na centrum. Byty sú priestranné, veľmi dobre dispozične riešené. Pri dispozícii sa kládol dôraz na oddelenie dennej a nočnej časti bytu a dostatočné presvetlenie obytných miestností. Každý byt má samostatné oddelené a odvetrané. Stavba je v štádiu výstavby, zahájená bola 05/2015 domom RD1, stavba domu RD2 bude zahájená 08/2015. Predpokladaný termín ukončenia hrubej stavby domu RD1 je 08/2015, termín dokončenia stavby 12/2015 - RD1 a 03/2016 - RD2 a termín kolaudácie 03/2016-RD1 a 04/2016-RD2.

Popis projektu:

Viladomy sa nachádzajú na tichej ulici, medzi zástavbou rodinných domov v Rači na Potočnej ulici v uzavretom dvore spoločnom s vilovým projektom Rezidencia Čistinky. Každý byt má svoj samostatný vstup a sú rozmiestnené tak, aby každý z bytov mal čo najviac súkromia a vždy dostatok slnka.

V projekte je celkovo 6 nových bytových jednotiek v dvoch viladomoch. Viladom RD1 pozostáva z prízemného bytu A s predzáhradkou, bytu B na medziúrovni s predzáhradkou a balkónom, bytu C na poschodí s balkónom. Viladom RD2 pozostáva z prízemného bytu D s predzáhradkou, bytu E s balkónom a bytu F s priestrannou terasou. Všetky byty sú 3-izbové o výmere od 82m2 do 84m2. V RD1- byt B, C je možná úprava dispozície na 4-izbový byt.

Pre potreby bytov bude vybudovaných 12 vonkajších vyhradených parkovacích miest situovaných pred každým z domov v uzavretom dvore. Ku každému bytu prináležia dve parkovacie státia ktoré sú započítane v cene bytu.

Stavba je konštrukčne navrhnutá ako tehlová stavba v celom rozsahu. Obvodové murivo, vnútorné nosné murivo a aj priečky sú riešené ako tehlový systém Heluz. Okenné výplne a balkónové dvere sú plastové okná s izolačným trojsklom Ug=0,7W/m2, vchodové dvere sú hliníkové. Objekt bude zateplený kontaktným zatepľovacím systémom o hrúbke fasádneho polystyrénu 120mm, zateplenie strechy o hrúbke 250mm a strešná krytina fólia Fatrafol.

Byty sa predávajú v prevedení holobyt. Okrem vnútorných rozvodov vody, odpadu a elektroinštalácií budú steny v byte pojednané sadrovými omietkami s bielou maľovkou. Kuchyne, kúpeľne a WC budú mať zrealizovanú kompletnú inštaláciu – predprípravu pre stojánkové batérie, odpady, odvetranie digestorov, prípravu pre indukčnú alebo plynovú varnú dosku. Vykurovanie bude zabezpečené pre každý byt samostatne plynovým kondenzačným kotlom Viessmann so zásobníkom na ohrev vody a v bytoch bude zrealizované podlahové vykurovanie s reguláciou pre jednotlivé miestnosti.

Ceny bytov sa pohybujú v rozmedzí od 159 900€ - 173 800€.

Spôsob financovania:

5% rezervačný poplatok

20% pri podpise ZoBZ

30% po dokončení hrubej stavby a zápise rozostavanej stavby na LV

40% po dokončení stavby

5% po kolaudácii a odovzdaní bytu

Projekt a jednotlivé byty si môžte pozrieť aj na : http://www.flatbook.sk/projekt/byty/931/viladomy-raca/detail.html

Popis lokality

Výborná poloha v blízkosti prírody s dobrou dostupnosťou a napojením MHD do centra. Komplexná občianska vybavenosť- Billa, centrum Rače, školy a ostatná kompletná občianska vybavenosť. Možnosť relaxu v prírode – Malé Karpaty.

Web projektu:
neuvedené
Developer:
neuvedené
Web developera:
neuvedené
Financujúca banka:
neuvedené
Garáž / garážové státie:
áno
Hypotekárny úver:
áno

Byty

Cena s DPH od:
159 900
Počet bytov voľných / všetkých:
5 / 6
Plocha bytov od:
82 m2
Plocha bytov do:
84 m2
Konštrukcia:
Tehlová
Typy bytov:
3-izbový byt
3-izbový byt:
voľných: 5 / všetkých: 6

Na mape: Viladomy RAČA-predané

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.