VYPREDANÉ!!! projekt Račany Bianco .

Inzerát už nie je aktuálny
Typ stavby:  
Bytový dom

Začiatok výstavby:  
11/2007

Koniec výstavby:  
08/2009

Počet etáp výstavby:  
2
Bratislava
Rača
Pri vinohradoch
pred 524 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 410 tyždňami
Aktualizované:  

Popis nehnuteľnosti

Projekt pochádza z autorskej dielne architektonickej kancelárie Alexy & Alexy. Na ploche viac ako 18 000 m2 vyrastá v miernom svahu skupina šiestich nízkopodlažných, samostatne stojacich domov s celkovým počtom 168 bytových jednotiek.

V komplexe prevažujú trojizbové byty, ktorých je sto, dvojizbových je 44 bytov. Výber dopĺňajú viacúrovňové byty štvor- a päťizbové mezonety. Každý byt má lodžiu alebo terasu.

Všetky byty, práve vďaka výnimočnému umiestneniu celého komplexu budov, poskytujú svojim obyvateľom výhľad na račianske vinice, Karpaty či Bratislavský hrad. Projektanti nezabudli ani na dostatok parkovacích miest pre majiteľov bytov i pre ich návštevníkov - 266 parkovacích miest ako v objektoch, tak i na povrchu.

http://www.racany.sk/sk/predaj-a-cennik/

Popis lokality

Projekt sa nachádza v bratislavskej mestskej časti Rača, ktorá patrí medzi najromantickejšie lokality Bratislavy. Do centra mesta sa autom dostanete za približne 30 minút, električkou komfortne za polovičný čas. Najbližšia zastávka mestskej hromadnej dopravy Rača - Komisárky je dostupná za tri minúty, obchody a školy na desať minút. Výhodné je napojenie na nultý okruh mesta a blízkej budúcnosti na severnú tangentu (prepojenie so Záhorskou Bystricou).

Račany sú zasadené do príjemného prostredia v blízkosti viníc na ulici Pri vinohradoch. Lokalita disponuje výbornou občianskou vybavenosťou (Kaufland, Billa, Rema, lekáreň, pošta, banky, hotel, kaviarne, reštaurácie, vinárne)a v prepojení s prírodou a tradíciou vinohradníctva poskytuje vyhovie najmä tým, ktorých nároky na bývanie sú naozaj vysoké.

Web projektu:
Developer:
INTERCOM Development
Web developera:
Financujúca banka:
VÚB Banka
Garáž / garážové státie:
áno
Hypotekárny úver:
áno

Byty

Cena s DPH od:
neuvedené
Počet bytov voľných / všetkých:
- / 168
Plocha bytov od:
50 m2
Plocha bytov do:
152 m2
Počet poschodí stavby:
6
Typy bytov:
2-izbový byt, 3-izbový byt, 4-izbový byt, 5 a viac-izbový byt

Na mape: VYPREDANÉ!!! projekt Račany Bianco .

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.