Čierna Voda Triangel

Inzerát už nie je aktuálny
Typ stavby:  
Bytový dom

Začiatok výstavby:  
05/2008

Koniec výstavby:  
08/2009

Počet etáp výstavby:  
neuvedené
Bratislava
Vajnory
Čierna voda
pred 755 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 106 tyždňami
Aktualizované:  

Popis nehnuteľnosti

Projekt "TRIANGEL" prináša modernú pohodlnú architektúru vo vidieckom prostredí.

Projekt "TRIANGEL" prináša širšiu alternatívu - prináša nielen tradičné samostatne stojace rodinné domy ale i dvojdomy, radové domy, atypické polkruhové radové domy i nízkopodlažné bytové domy.

Projekt "TRIANGEL" - to je 149 rodinných domov, 36 dvojdomov, 38 radových domov a v troch nízkopodlažných bytových domoch 78 bytov na ploche niekoľkých hektárov.

Projekt "TRIANGEL" nepredstavuje uniformitu. Investor ponúka na výstavbu na kľúč štyry typy rodinných domov na päť až desaťárových pozemkoch. Zvoľte si ten pravý a do dvoch rokov budete bývať.

Projekt "TRIANGEL" - to je BÝVANIE pre rodiny s deťmi ale i seniorov, to je BÝVANIE vidieckeho typu, s centrálnou relaxačnou zónou s jazierkom i detským ihriskom, cyklistickými chodníkmi, neďaleko prírodnej rezervácie.

Projekt "TRIANGEL" to nie je bývanie niekde v osamelom poli. Prakticky v pešom dosahu novovznikajúceho „mestečka" TRIANGEL Čierna Voda bude k dispozícii infraštruktúra a komplexné služby takého rozsahu, že budú splnené všetky bežné denné potreby každého obyvateľa. Počnúc supermarketom, obchodnou pasážou, poskytujúcou celé spektrum predajní i prevádzok služieb, reštauráciou, či kaviarňou až po športovo- relaxačné centrum, detský kútik, ihriská.

Popis lokality

Situovanie projektu využíva všetky výhody kompromisu bývania v rušnom meste a pokojnom vidieku súčasne. Rezidenčný projekt vyrastie v blízkosti diaľničného ťahu Žilina - Bratislava - Praha - Viedeň (pozemok oproti budovanému areálu rodinných domov pre management spoločnosti KIA). Zo západnej strany horizont lemujú Malé Karpaty so svojou typickou vinohradníckou atmosférou. Perspektívne sa dokonca uvažuje i o vybudovaní diaľničného napájača Čierna voda - Triblavina. Znamená to, že z tohto satelitného mestečka budete mať rovnako ďaleko na vinobranie do Svätého Jura i do divadla v centre Bratislavy.

Web projektu:
Developer:
WEON Group, a.s.
Web developera:
Financujúca banka:
neuvedené
Hypotekárny úver:
áno

Byty

Cena s DPH od:
neuvedené
Počet bytov voľných / všetkých:
14 / 83
Plocha bytov od:
neuvedené
Plocha bytov do:
neuvedené
Typy bytov:
2-izbový byt, 3-izbový byt, 4-izbový byt
2-izbový byt:
voľných: 4 / všetkých: 38
3-izbový byt:
voľných: 6 / všetkých: 31
4-izbový byt:
voľných: 4 / všetkých: 14

Na mape: Čierna Voda Triangel

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.