Luxusná vila - novostavba - výborná investícia

Inzerát už nie je aktuálny
Typ stavby:  
Polyfunkčný objekt

Začiatok výstavby:  
neuvedené

Koniec výstavby:  
neuvedené

Počet etáp výstavby:  
neuvedené
okres Komárno
Kolárovo
Kolárovo
pred 353 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 299 tyždňami
Aktualizované:  

Popis nehnuteľnosti

AKO MAJITEĽ, ponúkam na predaj novostavbu rodinného domu v minimalistickom štýle s mediteránskym vzhľadom v tichej a pokojnej štvrti mesta Kolárovo spolu s vysoko kvalitnými nábytkami a spotrebičmi za skvelú cenu. Výborná investícia, alebo na bývanie maximálny luxus. Kontaktujte priamo s majitelom na číslo 0918 913 218 (František).

Popis štandardného vybavenia

Nízkoenergetický rodinný dom - Kategória A+ pasívneho domu, steny sú 35 cm hrubé zo špeciálneho polyesterového vystuženého muriva - materiál je energeticky úsporný! 10 cm zemné izolácie, 30 cm izolácie striech, 3-vrstvové presklené okná, všade LED osvetlenie, réžia za mesiac max. do 80 EUR (plyn, voda, elektrina).

CEĽKOVÁ ZASTAVANÁ PLOCHA: 226,92 M2!

Záhrada je upravená v stredomorskom štýle s tropickými rastlinami, udržiavaná záhrada s LED osvetlením (stĺpy, kamene, rastliny), na terase je zabudovaná klimatizácia a na dvore poloautomatický zavlažovací systém.

Prvotriedne taliansky – veľké kameninové dlaždice a obklady v obývacej izbe a rozpoltené kamenné múry. Zákazkovo, ručné robený – moderný vstavaný nábytok. Kúrenie s Junkers kondenzačným kotlom a podlahové kúrenie.

Priestranná obývacia izba s výhľadom do záhrady s veľkými oknami a veľkou terasou s výhľadom, kde je kvalitný ratanový záhradný nábytok s tropickými palmami, s bielymi (umyté) ozdobnými kameňmi a skalami. V obývacej izbe sa nachádza sklenený, dizajnový krb, ktorý ohrieva zimné dni po celom dome.

Kuchyňa: vstavané vysoko kvalitné spotrebiče (Siemens), kuchynská linky na mieru ‘soft close’ šuplíky, skrytý LED osvetlenie a veľa doplnkov.

2 oddelené toalety Geberit skryté WC.

V 3 izbách sú prémium parkety a infra vykurovacie panely.

Spálňa má diskrétne oddelenú terasu s lehátkami a s výhľadom na celú záhradu. V spálni je dizajnový nábytok a skryté LED osvetlenie.

Kúpeľňa: taliansky dizajn – umývadlo a kohútiky, veľká rohová vaňa s jacuzzi Wellis, bezrámový sprchovací kút s hydromasážou, vstavaná infra sauna, LED osvetlenie v zrkadle a v stenách, digitálny automatický odsávač s predným otvorom atď …

Z ulice priestranná dvojgaráž s automatickými dverami na DO.

Celý rodinný dom je vybavený moderným bezpečnostným systémom a infračervenou kamerou.

Popis lokality

UMIESTNENIE: Rodinný dom leží na juhovýchodnej strane. Z každej strany je maximálne svetlý, vzdušný a slnečný – z kuchyne a z obývačky panoramatický výhľad na záhradu.

100 metrov od Malého Dunaja a rieky Váh (rybárčenie, člnkovanie, cyklistická turistika). Nedaleko od rodinného domu sa nachádza najdlhší drevený most v Európe a vodný mlyn. cca. 5 minút chôdze.

Web projektu:
Developer:
neuvedené
Web developera:
neuvedené
Financujúca banka:
neuvedené
Garáž / garážové státie:
áno

Byty

Cena s DPH od:
220 000
Plocha bytov od:
neuvedené
Plocha bytov do:
neuvedené
Typy bytov:
3-izbový byt

Administratívne priestory

Cena s DPH od:
neuvedené
Plocha priestorov od:
neuvedené
Plocha priestorov do:
neuvedené

Obchodné priestory

Cena s DPH od:
neuvedené
Plocha priestorov od:
neuvedené
Plocha priestorov do:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.