Bytový komplex Floriánska Royal

Inzerát už nie je aktuálny
Typ stavby:  
Bytový dom

Začiatok výstavby:  
neuvedené

Koniec výstavby:  
neuvedené

Počet etáp výstavby:  
neuvedené
Košice
Staré Mesto
Floriánska 
pred 355 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 292 tyždňami
Aktualizované:  

Popis nehnuteľnosti

FLORIÁNSKA ROYAL JE VYSNÍVANÝM MIESTOM PRE OSOBY, KTORÉ OCENIA POHODLIE SPOJENÉ S BÝVANÍM V TICHOM PROSTREDÍ BEZ NUTNOSTI OPUSTIŤ CENTRUM MESTA.

Bytový komplex sa nachádza v centre Košíc na Floriánskej ulici, necelé tri minúty pešej chôdze od obchodného centra Cassovar a 10 minút od centra mesta či 8 min OC Galéria. V blízkosti sa nachádzajú električkové a autobusové zastávky, Steel Aréna, reštaurácie či kino.

Floriánska Royal sú dva komfortné bytové domy v centre Košíc, medzi obchodnými centrami OC CASSOVAR a OC GALÉRIA.

Hlavnou myšlienkou nášho projektu Floriánska Royal bolo zlúčenie rôznych nárokov a potrieb jeho budúcich obyvateľov. Tak vznikol bytový komplex Floriánska Royal. Skrýva v sebe prestíž bývania v historickom centre mesta, zbaveného veľkomestských kompromisov.

Floriánska Royal ponúka širokú škálu bytov zodpovedajúcich súčasným trendom a spĺňajúcich očakávania klientov. V ponuke sú dvojizbové, trojizbové byty a rozľahlé apartmány. Uvážené rozloženie bytov na podlaží, veľké okná, slnečné balkóny, loggie či terasy prinesú obyvateľom bytov každodenný pocit komfortu. Na dvoch najvyšších podlažiach ponúkame možnosť spájania bytov (rovnako horizontálne ako aj vertikálne) do prestížnych penthousov.

Architektúru tvoria zaujímavé tvary, pokryté exkluzívnou bielou a šedou omietkou, ktorá dodáva fasáde výnimočný charakter. Štruktúra s ligotavým kremeňom a sľudou priťahuje zrak neuveriteľnou hrou svetla na fasáde. V závislosti od osvetlenia, uhla dopadu slnečných lúčov a ich intenzity nadobúda stavba rôznorodý vzhľad.

Generálnym dodávateľom stavebných prác sú Inžinierske stavby, a.s., ktoré v Košiciach už realizovali niekoľko významných stavebných projektov. Na realizáciu sú použité stavebné materiály vysokej kvality, ktoré však koncového spotrebiteľa nezaskočia vysokou cenou. Náš bytový komplex nemá za úlohu len zaistiť výbornú kvalitu bývania, ale taktiež vytvoriť exkluzívnu a rozpoznateľnú časť mesta. Dobrá dostupnosť MHD, škôl, materských škôl, nákupných centier (OC Galéria, Cassovar) a za športom.

Stavebný dozor a odber technickým prác sme zverili do rúk renomovanej firmy Ento, s.r.o., ktorá pre Vašu bezpečnosť a komfort zabezpečuje najvyššiu kvalitu vykonaných prác.

Popis lokality

Bytový komplex sa nachádza v centre Košíc na Floriánskej ulici, necelé tri minúty pešej chôdze od obchodného centra Cassovar a 10 minút od centra mesta či 8 min OC Galéria. V blízkosti sa nachádzajú električkové a autobusové zastávky, Steel Aréna, reštaurácie či kino.

Web projektu:
Developer:
Floriánska Royal
Web developera:
Financujúca banka:
neuvedené

Byty

Cena s DPH od:
89 975
Počet bytov voľných / všetkých:
50 / 68
Plocha bytov od:
56,50 m2
Plocha bytov do:
141,25 m2
Počet poschodí stavby:
5
Konštrukcia:
Zmiešaná konštrukcia
Typy bytov:
2-izbový byt, 3-izbový byt

Na mape: Bytový komplex Floriánska Royal

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.