Posledný voľný 1izb.byt v Arboria Park Východná- bývajte už na jar 2017

Inzerát už nie je aktuálny
Typ stavby:  
Bytový dom

Začiatok výstavby:  
neuvedené

Koniec výstavby:  
neuvedené

Počet etáp výstavby:  
neuvedené
okres Trnava
Trnava
Veterná
pred 398 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 375 tyždňami
Aktualizované:  

Popis nehnuteľnosti

onúkame na predaj posledný 1izb. byt na najlepšej adrese v meste – Arboria Park Východná-kolaudácia jar 2017. Byt sa nachádza na 5.podlaží bytového domu A/B Východná a jeho výmera je 35,09m2+ 8,42m2 lodžia. Vysokokvalitné vybavenie bytu je zahrnuté už v cene, dôraz sa kládol najmä na kvalitu a funkčnosť produktov, ktoré zaručujú dlhšiu trvácnosť a odolnosť, čo sa pozitívne odrazí na celkovej investícií.

Vďaka nízkym mesačným nákladom môžete ušetriť až 1 000€ ročne. Hypotekárne financovanie až do výšky 100%, tento byt môžete vlastniť pri mesačnej splátke už za 209€/mes. Na energiách ušetríte až 20€/mes. Oproti staršiemu bytu si novostavba Arboria Park nevyžaduje ďalšie investície, žiadne ďalšie náklady na rekonštrukciu. Mesačné náklady na bývanie sa pohybujú od 37€/mes. Byty v Arboria Park ponúkajú dostatočný priestor vášmu životnému štýlu a zároveň sú cenovo dostupné.

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne spolu so sprchovým kútom, veľká priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou. Z nej je priamy vstup na loggiu o výmere 8,42m2, ktorá je nepochybne jedným z benefitov tohto bytu. Celková plocha predstavuje 43,51m2, poskytuje tak dostatok priestoru pre komfortné a pohodlné bývanie. K dispozícií je aj veľké množstvo parkovacích miest, nielen vonkajšie stojiská, ale aj garáže na dvoch podzemných podlažiach.

Arboria Park Východná poskytuje najvýhodnejšie bývanie v Trnave s nízkymi mesačnými nákladmi. Bývajte už v lete 2017 !! Tento krásny byt s veľkou terasou môžete vlastniť za 69 950€. Ceny ako u investora.

Viac informácií a obhliadky na t.č. 0918 919 939 Ing. Marta Krejčí

Web projektu:
neuvedené
Developer:
neuvedené
Web developera:
neuvedené
Financujúca banka:
neuvedené

Byty

Cena s DPH od:
69 950
Plocha bytov od:
neuvedené
Plocha bytov do:
neuvedené

Na mape: Posledný voľný 1izb.byt v Arboria Park Východná- bývajte už na jar 2017

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.