PREDAJ STAVEBNÝCH POZEMKOV OD 500 - 800 M2, BLATNICA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
800 m2

okres Martin
Blatnica
pred 82 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 78 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásne, slnečné pozemky o výmere od 500 - 800 m2 s prístupovou cestou, elektrinou a vodou na pozemku. Vypracovaná štúdia na 7 rodinných domov.

LOKALITA A OKOLIE:

Blatnica je situovaná v malebnom Turci a je na kraji najkrajších dolín Slovenska: Gaderskej a Blatnickej. Rodinný dom sa nachádza v okrajovej časti obce, práve priamo pod Gaderskou dolinou. Obec je vzdialená od Martina 17 km a od Bratislavy 220 km. V obci sa nachádza pošta, potraviny, materská a základná škola, Hotel Gader, pizzéria, bistro a zmrzlináreň. Ponúka mnoho možností na aktívny ale aj pasívny oddych. V zimných mesiacoch je možnosť lyžovanie v okolí Blatnice na Martinských Holiach, Valčianskej a Jasenskej doline. Vzhľadom na lokalitu je pozemok vhodný na trvalé bývanie pre milovníkov prírody alebo na podnikateľské účely.

CENA: 100,- Eur/m2

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky, než klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID: 8182063

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Forma vlastníctva:
neuvedené
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: PREDAJ STAVEBNÝCH POZEMKOV OD 500 - 800 M2, BLATNICA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.