Na predaj stavebný pozemok 710 m2, Devín

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Záhrada

Celková plocha:  
710 m2

Bratislava
Devín
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 213 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj stavebný pozemok o výmere 710 m2. Pozemok je rovinatý, nachádza sa na vrchu kopca s nádherným výhľadom. V blízkosti pozemku je projekt Zelené Terasy.

Šírka pozemku 26 m, na pozemku je studňa. Prístup na pozemok je po betónovej ceste.

V prípade záujmu je možnosť zväčšenia pozemku o susedné pozemky o výmere 2357m2.

Cena je vrátane provízie realitnej spoločnosti, v rámci ktorej Vám zabezpečíme kompletný právny servis našou advokátskou kanceláriou - vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv bez potreby návštevy notára, autorizácia kúpnej zmluvy advokátom, vyhotovenie návrhu na vklad, uhradíme katastrálne poplatky (vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností), zápis vlastníckeho práva do 20 dní, uhradíme správne poplatky za originál listu vlastníctva a samozrejme Vám poskytneme i kompletné právne poradenstvo týkajúce sa celého procesu kúpy nehnuteľnosti.

Spolupracujeme s takmer všetkými bankami, takže Vám naviac pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru v prípade Vášho záujmu bezplatne pomôžeme pri výbere najvhodnejšej banky podľa stanovených kritérií ako i následného vybavenia tohto úveru. V tomto prípade Vám navyše taktiež uhradíme i vypracovanie znal. posudku.

VŽDY NAJNIŽŠIA CENA TEJTO NEHNUTEĽNOSTI NA TRHU ! Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, už nemusíte zdĺhavo surfovať po internete a hľadať prípadnú lepšiu cenu. Pokojne nám zavolajte. Pri Vašom záujme o jej kúpu, prezrieme ponuku konkurencie, a ak nájdeme identickú nehnuteľnosť za cenu nižšiu ako uvádzame my a ponuka konkurencie nie je zavádzajúca, vždy bude naša výsledná cena upravená tak, aby bola najnižšia na trhu.

Tešíme sa na spoluprácu.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
v blízkosti pozemku
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.