Na predaj záhrada v tichom prostredí záhradkárskej kolónii na brehu Malého Dunaja v Prievoze -

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Záhrada

Celková plocha:  
377 m2

Bratislava
Ružinov
pred 594 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 589 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj záhradu v tichom prostredí záhradkárskej kolónii na brehu Malého Dunaja v Prievoze - Nove záhrady, o výmere 377m2 a patri k nej malý podiel na spol. priestoroch. Na pozemku je pitná voda a elektrina, nie je ani kanalizácia ani plyn, ale je možnosť pripojenia vo vzdialenosti asi 50-70m. Dnešný stav záhradky – je v nej malá chatka na bet. základe so suterenikom. Ideálne na relax a pestovanie plodín, prístup na pozemok je možný priamo autom. Lokalita má veľmi dobrú dostupnosť do centra Bratislavy (7 minút) i na diaľničný obchvat. V prípade rýchleho jednania dohoda možná. Možnosť kúpy na hypotekárny úver. Kúpou voľný. Kontakt na obhliadky: Mrižo Tel.: 0905 353 252

E-mail: mrizo@mojagent.sk Ďalšie informácie o zákazke: http://www.mojagent.sk

Dovoľujeme si nasmerovať hľadanie Vašej budúcej nehnuteľnosti priamo na našu stránku www.mojagent.sk , kde si môžete prezrieť ponuku či už rodinných domov, bytov a pozemkov, či iných nehnuteľností spolu s fotografiami a popisom uvedenej nehnuteľnosti.

Naša realitná kancelária Vám ako bonus ponúka bezplatnú službu hypotekárneho poradenstva, t.j. výber optimálneho modelu financovania pre váš zámer, ako aj kompletizáciu spracovania podkladov k žiadosti o úver v rámci portfólia spolupracujúcich bánk.

Ak ste v našej ponuke nenašli to, čo práve hľadáte, neváhajte sa obrátiť na nás telefonicky, či mailom, aby sme požadovanú nehnuteľnosť pre Vás našli. V prípade ak predávate vlastnú nehnuteľnosť, postaráme sa o jej prezentáciu na viacerých internetových portáloch, samozrejme vždy aj na našej internetovej stránke a to úplne BEZPLATNE.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
nie
Elektrická prípojka:
nie
Kanalizačná prípojka:
nie
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.