Predaj pozemku na výstavbu rodinného domu / chaty v Nových Záhradách

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
540 m2

Bratislava
Ružinov
Domové role
pred 245 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 227 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj záhradu, ktorú možno podľa územného plánu využiť ako stavebný pozemok, nachádzajúci sa v časti Nové Záhrady - Domové role, v mestskej časti Bratislava II., katastrálne územie Ružinov.

Pozemku má celkovú plochu 540m2. Jeho šírka je na jednej strane 13 na opačnej strane 14m a dĺžka je cca. 40m. Pozemok bol doposiaľ využívaný ako záhrada, v jeho zadnej časti sa nachádza chatka bez súpisného čísla. Na pozemku je privedená elektrina a tiež je tu narazená studňa. K pozemku vedie pre auto nespevnená cesta. Na susediacich pozemkoch z jednej strany sú postavené rodinné domy. Pozemok je podľa územného plánu Hl. mesta Bratislava, určený na málopodlažnú zástavbu obytného územia, max. index zastavanej plochy ( IZP 0,34 ) a koeficient zelene ( KZ = 0,25. ) Dobrá dostupnosť MHD na Gagarinovej ul.v blízkosti Malého Dunaja a Vrakunského lesíka. Výborné možnosti pre cyklistiku. Výnimočná poloha pre výjazd na diaľničný obchvat okolo mesta.

Cena: 103 000 EUR

Tel : 0903 466 147, 0905 643 966

Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )

Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta)

Forma vlastníctva:
neuvedené
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: Predaj pozemku na výstavbu rodinného domu / chaty v Nových Záhradách

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.