Predstavujeme Vám NOVINKU. Na predaj orná pôda v meste Ilava v katastrálnom území Klobušice.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Poľnohospodársky pozemok

Celková plocha:  
6748 m2

okres Ilava
Ilava
pred 127 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 73 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte pozemok ktorý splní všetky vaše požiadavky? Ak áno tak ASK Reality Vám predstavuje novinku. PRÍLEŽITOSŤ PRE INVESTORA! Ponúkame vám na predaj, so súhlasom majiteľa, rozsiahle rovinaté pozemky v extraviláne mesta Ilava v katastrálnom území Klobušice. Pozemky sú v súčasnosti vedené ako orná pôda. Pozemky pozostávajú z dvoch parciel - 6748 m2, 5890 m2 pri ktorých je možnosť kúpy spolu aj samostatne.

Pozemky ponúkajú viaceré možnosti pre realizáciu vašich plánov, napríklad na výsadbu a pestovanie poľnohospodárskych plodín. V posledných rokoch sú tieto oblasti obľúbené pre bývanie a podnikanie a takisto pre výstavbu nových projektov rôzneho administratívneho, polyfunkčného alebo rezidenčného charakteru. Pozemok nie je oplotený. Pri oboch pozemkoch je dobrý prístup. K jednému z nich vedie asfaltová prístupová cesta. Elektrické vedenie  je v blízkosti pozemku. Veľkou výhodou je kompletná občianska vybavenosť.

V prípade akýchkoľvek doplňujúcich otázok volajte, alebo píšte SMS na tel. 0949 293 516, prípadne napíšte email: sarkoziova.ivona@allriskslovakia.sk, rada Vám nehnuteľnosť osobne predstavím, môžete súčasne využiť naše bezplatné služby - Hypotekárny úver, Poistenie nehnuteľnosti.... a všetky potrebné dokumenty k prevodu nehnuteľnosti.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.