Záhrada Košice -Šaca, Panská pastva, v ponuke 2 záhrady

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Záhrada

Celková plocha:  
1000 m2

Košice
Šaca 
pred 105 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 57 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa záhradu v mestskej časti Košice - Šaca , Panská pastva. Lokalita nad mestskou časťou pri lese s rovinatými a súmernými záhradami je veľmi dobrá voľba na relax a záhradkársku činnosť. Aj napriek absencii Inžinierských sietí je lokalita obľúbená. Je možné zbierať dažďovú vodu na závlahu, elektrina prostredníctvom solárnych panelov alebo elektrocentrála. Pozemky sú rovnaké, všetky o výmere 1000 m2. na predaj sú dve záhrady, nie je podmienka kupovať spolu. Dostupnosť celoročne autom po vyjazdenej poľnej komunikácii, aj počas dažďov takmer bez blata. Pozemky sú vyčistené od krovín a stromov, pripravené na záhradníčenie.

Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
nie
Elektrická prípojka:
nie
Kanalizačná prípojka:
nie
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.