NA PREDAJ POZEMKY V OKRESE KRUPINA - trvalý trávnatý porast, orná pôda 7609m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Poľnohospodársky pozemok

Celková plocha:  
7609 m2

okres Krupina
Krupina
pred 78 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 64 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, maklér Eva Balijová ponúka na predaj pozemky v okrese Krupina-Kopanice, okres Zvolen

PREDMET PONUKY:

Ponúkame na predaj slnečné, rovinaté aj mierne svahovité pozemky o výmere 7609m2 z toho orná pôda 3191m2, orná pôda 4011m2 a trvalý trávnatý porast 407m2 vedené ako reg.parcela (E) Pozemky sú situované v obci Kopanice, určené na farmárčenie, obhospodarovanie pôdy, poľovníctvo, alebo ako investičné pozemky. Pripojenie elektriky a vody je 50m od pozemku. Prístup na pozemok je z upravenej asfaltovej cesty (obecnej).

CENA:

16Eur/m2, plus dohoda na cene možná, vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

ODMENA ZA VÁŠ TIP :

Viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych a poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc pri predaji alebo prenájme svojho domu, bytu, pozemku, prípadne inej nehnuteľnosti ?

Stačí nás odporučiť Vaším známym a priateľom. V prípade, že sa obchod zrealizuje, máte istú odmenu na základe vopred Vami podpísanej zmluvy o spolupráci s našou spoločnosťou, kde sa zaväzujeme vyplatiť Vám vopred dohodnutú odmenu za TIP.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.