Na predaj stavebné pozemky v obci Miloslavov

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
1382 m2

okres Senec
Miloslavov
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 213 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Túžite po výstavbe svojho rodinného domu ? Premiestniť sa z ruchu veľkomesta do oázy pokoja ? A pritom byť naskok od Bratislavy ? V tom prípade Home&Living má pre Vás na predaj dva stavebné pozemky v celkovej rozlohe 1382 m2 len 20 km od Bratislavy. Pozemky sú o výmere:

1 x 691 m2

1 x 691 m2

Obidva pozemky sú v katastrálnom území Miloslavov, na rovinatom teréne. Vedie k ním prístupová cesta z obecnej komunikácie a sú dostupné kompletné inžinierske siete.

Zároveň sú schválené územným plánom, ako pozemky pre stavbu rodinných domov.

LOKALITA:

Miloslavov je svojou polohou ideálnym miestom na bývanie pre ľudí, ktorých profesionálne povinnosti držia v meste, no svojom voľnom čase s rodinou túžia po tichu. Pre milovníkov bicyklov sú v dostupnosti cyklotrasy, pre deti a športovcov je v neďalekom Šamoríne (Čilistove) športový a voľnočasový areál s aquaparkom. V obci sa nachádza škola, materská škola.

Všetky ostatné dostupné informácie poskytneme v našej RK.

Cena je vrátane provízie RK. Poskytneme Vám kompletný právny servis. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme aj súdneho znalca, poradenstvo našej vlastnej právnickej kancelárie, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti a prevedieme Vás celým procesom predaja na nového majiteľa.

Ak máte záujem o obhliadku, prosím kontaktujte ma na telefónom čísle: Ladislav Kulcsár 0944 718 233 ladislav.kulcsar@homeandliving.sk

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: Na predaj stavebné pozemky v obci Miloslavov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.