ARTHUR - stavebný pozemok v Harmónii, výstavba nízko a strednopodlažná zástavba

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
5240 m2

okres Pezinok
Modra
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 230 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj stavebný pozemok v meste Modra časť Harmónia. Je to pozemok, ktorý je určený na výstavbu ako plochy bývania na nízko a strednopodlažnú zástavbu.

Rozloha pozemku je 5240 m2, pozostávajúci z troch samostatných parciel vedľa seba, je mierne svahovitý a nachádza sa v intraviláne. Rokovacia cena je 80 EUR /m2. 

Pozemok sa nachádza v rekreačnej časti Modra - Harmónia rozprestierajúca sa na rozhraní lesného masívu Malých Karpát a voľnej prírody, ležiace asi 2 km nad Modrou. Leží v krásnom prírodnom prostredí, s výbornými klimatickými podmienkami. Ponúka maximálny relax a možnosti športu - prechádzky v prírode, lyžovanie, cyklistické trasy, turistické trasy, rybolov, hubárčenie. Harmónia ako prímestské rekreačné centrum je späté aj viacerými významnými osobnosťami. Medzi také patrí aj hudobný skladateľ Gejza Dusík (1907 – 1988), ktorý sa často zdržiaval na svojej obľúbenej chate a skomponoval tu operetu Hrnčiarsky bál.

Mesto Modra disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou - materská škola, základná škola, stredná škola, poliklinika, lekárne, pošta, obchody, banky, reštaurácie. Taktiež disponuje dobrou dostupnosťou do okolitých miest a obcí. 

Naplánujte si obhliadku

https://are.sk/nehnutelnost/631/stavebny-pozemok-v-harmonii-vystavba-nizko-a-strednopodlazna-zastavba#ziadost-o-obhliadku

Forma vlastníctva:
Iné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
áno
Elektrická prípojka:
nie
Kanalizačná prípojka:
áno
Plynová prípojka:
áno
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.