Priestranný slnečný pozemok v Nemšovej na predaj.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Poľnohospodársky pozemok

Celková plocha:  
1368 m2

okres Trenčín
Nemšová
pred 158 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 145 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame prevažne rovinatý výborne dostupný slnečný pozemok v mestečku Nemšová vzdialenom 15 km od krajského mesta Trenčín na predaj.

Pozemok je situovaný v blízkosti dvoch prístupových asfaltových ciest za obytnou časťou Ľuborča v smere na dedinku Trenčianska Závada. Jeho spodná časť je rovinatá a je v priamom susedstve s prístupovými asfaltovými cestami povedľa ktorých vedú IS ( voda, elektrika). Vrchná časť pozemku s niekoľkými ovocnými stromami je mierne vyvýšená a zo zadnej strany prístupná po poľnej spevnenej ceste. Výhodou tohto slnečného pozemku je jeho lokalita, dostupnosť a dostatočná priestrannosť na postavenie nehnuteľnosti( na rekreačne využitie), ktorá môže byť situovaná v dostatočnom súkromí na pozemku a zároveň bude dobre dostupná.

Mesto Nemšová leží na úpätí Bielych Karpát pri sútoku rieky Váh a Vlára, v západnej časti Slovenska v susedstve s Moravou. Celé okolie je vhodné na odpočinok, relax, turistiku, cykloturistiku a hubárčenie. V dedinke Trenčianska Závada vzdialenej asi 2 km sa nachádza Gazdovstvo Uhliská, ktoré poskytuje viaceré služby agroturistiky. Celoslovensky známe kúpeľné mesto Trenčianske Teplice je vzdialené iba 10 km a ponúka kompletné relaxačné a spoločenské vyžitie. Vzdialenosť z mesta Žilina je 65 km a z Bratislavy 138 km. Blízkosť diaľničného privádzača ( cca 3km) je tiež veľkou výhodou.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Mierny svah
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Prístupová cesta:
Asfaltová
Umiestnenie pozemku:
Extravilán
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.