Slnečný stavebný pozemok v obci Pruské!

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
2258 m2

okres Ilava
Pruské
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 131 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj nádherný stavebný pozemok v obci Pruské! Pozemok je mierne svahovitý, avšak celý deň krásne zaliaty slnkom. Rozmery pozemku sú približne 32 m x70 m a výmera pozemku je 2258 m2. Na hranici pozemku sa nachádzajú inžinierske siete – elektrina, voda.

Pozemok sa nachádza v novovybudovanej ulici a ponúka nádherné výhľady na okolie, predovšetkým na Vršatec. Prístup je po štrkovej ceste. Pozemok svojím tvarom a veľkosťou poskytuje aj možnosť rozdelenia na dva menšie pozemky a výstavbu viacerých rodinných domov. Okrem toho má aj výhodnú polohu – od centra obce je vzdialený približne 800 metrov.

V obci Pruské nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť – školy, škôlky, zdravotné stredisko, reštaurácie, pohostinstvá, športoviská, zastávky autobusovej dopravy a mnoho iného. Výhodná je aj dostupnosť diaľnice D1 – približne 4 km, okresného mesta Ilava – približne 5 km ale takisto možnosti na turistiku a rekreáciu v podobe Vršateckých brál.

Cena pozemku: 119 674 Eur (53 €/m2)

Ing. Michal Mišovec

RADO Reality Group

Tel: +421 904 887 338

E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: Slnečný stavebný pozemok v obci Pruské!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.