PREDAJ: Pozemok so základmi, obvodovými múrmi a inžinierskymi sieťami, obec Veľké Lovce, 754

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
754 m2

okres Nové Zámky
Veľké Lovce
pred 160 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 131 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte pozemok na výstavbu rodinného domu alebo na výstavbu podnikovej prevádzky? Dobré reality - silná slovenská realitná sieť Vám exkluzívne ponúka nehnuteľnosť s možnosťami ďalšieho využitia - objekt, tvorený časťou budovy len s obvodovými múrmi a časťou budovy kde sú zachované 3 obytné miestnosti. Technický stav objektu je zodpovedajúci stavu po požiari z roku 2014. Do budovy boli dotiahnuté inžinierske siete /plyn, elektrina, voda, žumpa/. Stavebný materiál : tehla, kvádra. Pozemok je slnečný, rovinatý, vedie k nemu asfaltová prístupová cesta. Susedia sú len z 1 strany. Pozemok je z druhej časti obklopený lesom.

LOKALITA

Obec Veľké Lovce sa nachádza v okrese Nové Zámky, v Nitrianskom kraji, na úpätí Pohronskej pahorkatiny. Leží v kotline, obklopená zo severnej a východnej strany lesmi. Milovníci turistiky, cykloturistiky a hubárčenia si prídu na svoje. Z obce vedie turistický chodník priamo do obce Podhájska, známej liečivou termálnou vodou a známym welnessom /3,5 km/.

Obyvateľom obce , aj návštevníkom poskytuje plnohodnotnú občiansku vybavenosť - obecný úrad, materská škola, ZŠ 1-9. roč., lekár, lekáreň, obchody, kostoly, futbalové ihrisko, detské ihriská, park, reštaurácia, pohostinstvá, atď. Bohatý komunitný život - kultúrny aj športový, plnohodnotné podmienky pre trvalé bývanie aj rekreáciu.

HODNOTENIE MAKLÉRA

Nový majiteľ získa kúpou pozemku výhodnú pozíciu pri výstavbe či prestavbe, nakoľko nehnuteľnosť disponuje betónovou základovou doskou, obvodovými múrmi, 3 obytnými miestnosťami¨a inžinierskymi sieťami. Ideálne pre klienta ktorý by tieto časti využil na dostavbu podľa vlastných predstáv. Právny stav nehnuteľnosti - nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou.

CENA 16 500 € vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade vážneho záujmu dohoda na cene možná.

Pre viac informácií k ponúkanej nehnuteľnosti alebo za účelom dohodnutia obhliadky prosím kontaktovať makléra na čísle 0917458474, Ing. Sklenárová Eva.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
nie
Elektrická prípojka:
nie
Kanalizačná prípojka:
nie
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: PREDAJ: Pozemok so základmi, obvodovými múrmi a inžinierskymi sieťami, obec Veľké Lovce, 754

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.