EXKLUZÍVNE - Ponúkame rekreačný pozemok v lokalite myjavských Kopaníc

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný kombinovaný

Celková plocha:  
2683 m2

okres Myjava
Vrbovce
pred 82 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 78 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj alebo výmenu za 1-izbový byt v meste Senica rekreačný pozemok spolu so zastavanou plochou vo výmere cca 2 700 m2. Pozemok sa nachádza v nádhernom prostredí myjavských Kopaníc, preto je veľmi vhodný pre ľudí, ktorí si radi doprajú oddych v lone prírody a radi si vychutnávajú ticho.

Na pozemku sa nachádza základová doska na chatu alebo menší domček. Pozemok je oplotený, nachádza sa tu studňa s pitnou vodou, žumpa a elektrina. Nachádza sa tu zároveň menšia drevená chatka, ktorá je plne vybavená na prespanie či dovolenku. Nájdete tu posteľ, menšiu kuchynku spolu s umývačkou riadu, drezom a úložným priestorom. Chatka má rovnako aj klimatizáciu, ktorá výborne poslúži v horúcich dňoch. Takisto tu nájdete menšiu kúpeľňu, ktorá plnohodnotne spĺňa svoj účel a nájdete tu sprchový kút, umývadlo aj WC (na pozemku sa však nachádza aj suché WC).

Lokalita je veľmi tichá, okrem štebotu vtákov tu hluk budete počuť len ťažko. Pozemok je vhodný najmä pre milovníkov prírody, ktorí majú radi pobyt v prírode bez rušivých elementov a radi si zájdu na turistiku, či huby. Pozemok nie je vhodný na väčšie výstavby chaty či rodinného domu, skôr ako rekreačná chata určená na dovolenky.

Pozemok sa nachádza v obci Vrbové a v blízkosti obce Sobotište. V blízkosti sa však nachádza aj mesto Senica, ktoré je plne občiansky vybavené. Nájdete tu potraviny, drogérie, kaviarne i lekára.

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
v blízkosti pozemku
Elektrická prípojka:
áno
Kanalizačná prípojka:
áno
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: EXKLUZÍVNE - Ponúkame rekreačný pozemok v lokalite myjavských Kopaníc

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.