DELTA | Záhradna chata s pozemkom o výmere 1814 m2, Zálesie

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Záhrada

Celková plocha:  
1814 m2

okres Senec
Zálesie
pred 161 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 155 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property Vám ponúka na predaj záhradnu chatu s pozemkom o výmere 1814 m2 v blízkosti Malého Dunaja v obci Zálesie.

CHATA: Bola postavaná v roku 2014 a má úžitkovú plochu 25 m2. Chata je kompletne podpivničená a prislúcha k nej zastrešená terasa.

ZARIADENIE: V chate sa nachádza elektrické podlahové kúrenie, elektrický boiler na ohrev TÚV, varná platňa v kuchynke, kuchynská linka, WC, sprchový kút.

POZEMOK: Má výmeru 1814 m2 spolu so zastavanou plochou záhradnej chaty. Na pozemok je dotiahnutá elektrina, na pozemku sa nachádza septik (1,5 m3), studňa, 2x garáž z čoho jedna je montovaná, alarm (v pivnici, v garážach a záhradnej chate). Na pozemku je vysadený sad.

LOKALITA: Pozemok sa nachádza v tichej časti obce iba 15 km od Bratislavy s kompletnou občianskou vybavenosťou - potraviny, materská škôlka, parky, lekáreň, reštaurácie, kaviarne a park. V blízkosti sa ďalej nachádza Malý Dunaj, ktorý je ideálny na športové aktivity ako je splav alebo člnkovanie, rôzne cyklotrasy v lesoch, ktoré obklopujú obec. 

CENA: 150 000 €

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Rovina
Vodovodná prípojka:
nie
Elektrická prípojka:
v blízkosti pozemku
Kanalizačná prípojka:
nie
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: DELTA | Záhradna chata s pozemkom o výmere 1814 m2, Zálesie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.