Reality holding+ ponúka Na predaj Zlatá Idka na stavbu RD záhrada - ihneď k dispozícii

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Záhrada

Celková plocha:  
918 m2

okres Košice - okolie
Zlatá Idka
pred 222 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 207 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka Na predaj pozemok v obci Zlatá Idka. Pozemok o 918m2 sa nachádza priamo v obci v zastavanej časti v tichej uličke, cca 20km od Košíc. Pozemok je mierne svahovitý. Stál na ňom RD, ktorý je už zbúraný. Všetky IS pri pozemku - voda, kanál elektrina. Plyn v obci nie je. Asfaltová prístupová cesta - vlastný prístup cez mostík. Šírka pozemku cca 15m. Cena 58 400,00 EUR/celkom. Pri rýchlom rozhodnutí možná dohoda. Energetická trieda: F . Ev. číslo: 135343 Kontakt maklér: +421917206206, kontakt pobočka: +421917206206. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk.

Popis loklity: Pozemok sa nachádza 20 minút autom od Košíc, čím môžu jeho obyvatelia využívať všetky výhody dostupnosti a blízkosti tak mesta, ako aj krásnej prírody a to vo forme lesa hneď za domom a potôčika pred - pod prístupovou cestou na pozemok. Pozemok sa nachádza v obývanej dolnej časti Zlatej Idky .

Miesto je vhodné pre ľudí, ktorí chcú bývať v tichšej lokalite obklopenou nádhernou prírodou a čerstvým vzduchom pod Kojšovskou hoľou (možnosť lyžiarskeho-či turistického vyžitia, v pláne je renovácia lyžiarskeho strediska). Občianska vybavenosť v obci - obecný úrad, cirkevné objekty, kultúrny dom, škola, obchody so zmiešaným tovarom . V lokalite sú verejné rozvody inžinierskych sietí: elektrina a telekomunikácie. Doprava do obce je možná autobusovou dopravou.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Mierny svah
Vodovodná prípojka:
áno
Elektrická prípojka:
v blízkosti pozemku
Kanalizačná prípojka:
áno
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Reality holding+ ponúka Na predaj Zlatá Idka na stavbu RD záhrada - ihneď k dispozícii

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.