Moderný rodinný dom a novostavba montovaného drevodomu na jednom pozemku - Banská Štiavnica

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
172 m
2
okres Banská Štiavnica
Banská Štiavnica
pred 101 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 67 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Moderný rodinný dom s novostavbou montovaného drevodomu v pokojnom prostredí Banskej Štiavnice, v časti Štefultov. Rodinný dom bol postavený v roku 2002 z pórobetónových tvárnic. Dôkladnú izoláciu stavby zabezbečuje zateplenie 15 cm hrubým polystyrénom v kombinácii s plastovými oknami. Dvojpodlažný rodinný dom s celkovou podlahovou plochou 112 m2 má na prízemí kuchyňu, obývaciu izbu s jedálňou a kúpeľňu s toaletou. Na poschodí ďalšie 2 izby a toaletu. Rodinný dom ponúka veľmi vkusné spracovanie detailov vrátane drevených stropov. Pri stavbe nájdeme aj murovanú garáž (4x7m).

Na vkusne upravenom pozemku s celkovou rozlohou 1441 m2 nájdeme aj novostavbu montovaného drevodomu s 25 cm fúkanou izoláciou (kolaudácia v roku 2021). Dvojpodlažná stavba s podlahovou plochou 60 m2 má na prízemí kuchynu spojenú s obývacou izbou a kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou. Na poschodí priestrannú izbu s balkónom.

Obe stavby sú skolaudované, majú osobitné súpisné čísla. Sú vedené ako rodinný dom a rekreačná chata. Obe sú napojené na verejný vodovod (na pozemku aj vlastná studňa). Kúrenie je riešené kachľovou pecou, krbom a elektrinou (v drevodome podlahové elektrické kúrenie, v rodinnom dome elektrické konvektory).

Nehnuteľnosť v okrajovej mestskej časti Banskej Štiavnice spĺňa najvyššie kritériá. Nový majiteľ ocení jej detailné spracovanie, priestranný vkusne riešený dvor a blízkosť historického centra Banskej Štiavnice.

Plocha pozemku:
1441 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
172 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.