GARANT REAL -predaj - penzión, 3 -podlažný, Batizovce, okr. Poprad

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
1210 m
2
okres Poprad
Batizovce
pred 395 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 311 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predaj penzión - Batizovce, okr. Poprad - trojpodlažný objekt s 3 dvojposteľovými, piatimi 3-posteľovými izbami, dvoma apartmánmi s terasami, s celkovou kapacitou 31 lôžok,každá izba je vybavená TV, minibarom, telefónom a kúpeľňou. Stravovacie služby sú poskytované v reštaurácii s kapacitou 56 osôb. Kuchyňa je vybavená nerezovým moderným zariadením, chladiacimi boxami, skladmi na oddelené skladovanie potravín a surovín podľa sortimentu. V penzióne sa nachádza sauna. Pri vstupe do penziónu sa nachádza recepcia. Na pozemku je záhrada s jazierkom s rybami, fontána, drevené záhradné sedenia. Penzión je vybavený nadštandardne kvalitným nábytkom a zariadením robeným na mieru, drevenými zárubňami z masívu. Teplá voda - plynový kotol, solárne panely. Záhrada a okolie sú profesionálne navrhnuté a udržiavané.

K penziónu je možné dokúpiť aj dve drevenice, ktoré sa nachádzajú v areáli, drevenú stavbu s originálnym pekárnikom na pizzu, taktiež zastrešené sedenie, detské ihrisko a oplotený udržiavaný tenisový kurt. Drevenice môžu mať multifunkčné využitie (cena je 113300,- EUR + DPH)

Cena penziónu je uvedená bez DPH.

Areál sa nachádza cca 8 km od Smokoviec, cca 15 km od Štrbského plesa, 8 km od Popradu - nachádza sa v nadmorskej výške 800 m. Obec Batizovce je situovaná v blízkosti štyroch národných parkov - Vysoké Tatry, Nízke Tatry, Slovenský raj a Pieniny.

V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE NA TEL. Č. 0907 030 623.

Plocha pozemku:
3976 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
3
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené

Na mape: GARANT REAL -predaj - penzión, 3 -podlažný, Batizovce, okr. Poprad

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.