Novostavba s čiastočne zrekonštruovanou chalupou v slušnej obci na južnom Slovensku - Bátorov

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
170 m
2
okres Veľký Krtíš
Bátorová
pred 161 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 156 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Čiastočne zrekonštruovaná chalupa s takmer úplne dokončenou novostavbou. Daná nehnuteľnosť v malebnej obci ponúka možnosť chalupárčenia, celoročného bývania ako aj farmárčenia. Na pozemku s veľkosťou 1786 m2 sú dve budovy. Pôvodná chalupa z kamena a tehál prešla čiastočnou rekonštrukciou - oprava strechy, nová elektroinštalácia a nová vodoinštalácia, nový komín. Dispozične sa chalupa skladá z jednej zrekonštruovanej izby a dvoch hospodárskych miestností (možnosť rekonštrukcie na ďalšie obytné miestnosti alebo ich využitia na hospodárske účely).

Dvojpodlažná novostavba je postavená z pórobetonových tehál a je tesne pred dokončením. Dispozične sa skladá z troch izieb, kúpeľne s toaletou (v príprave) a krásnej pôvodnej klenbovej pivnice. Na poschodí sú v izbách strešné okná Velux s krásnym výhladom na obec a prírodu nad obcou. Kúrenie je zabezpečené s novou na mieru stavanou keramickou pecou s možnostou jej využitia na prípravu jedál. Voda je z verejného vodovodu, pričom na pozemku sa nachádza aj studňa. Stavby je možné pripojiť aj na zemný plyn. Nehnuteľnosť skrýva v sebe veľa možností , je len na novom majiteľovi, ako s nimi naloží.

Miestny rybník, okolitá príroda, blízkosť mesta Balašské Ďarmoty s plavárňou, jazerami, leso a zooparkom ako aj s nákupnými centrami ponúkajú komplexné vyžitie aj pre náročných.

Plocha pozemku:
1786 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
170 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Novostavba s čiastočne zrekonštruovanou chalupou v slušnej obci na južnom Slovensku - Bátorov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.