Reality holding+ ponúka Na predaj Beluša rekreačný objekt - ihneď obývateľný

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
1000 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Púchov
Beluša
pred 380 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 365 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka Ponúkame na predaj HORSKÝ HOTEL spolu s veľkým areálom pod úpätím pohoria Malenica v Slatinskej doline, v tesnej blízkosti kúpeľného mestečka Belušské Slatiny v okrese Púchov. Celý areál pozostáva z HLAVNEJ BUDOVY a UBYTOVACIEHO PAVILÓNU a samotného POZEMKU o ploche 6.250 m2 .

V hlavnej budove sa nachádza REŠTAURÁCIA s prekrásnym výhľadom do okolitej prírody, kompletne vybavená KUCHYŇA so spotrebičmi, KAVIAREŇ vrátane sedacích súprav. Na najvyššom poschodí sa nachádzajú 3 IZBY. V spodných priestoroch je 1 dvojizbový SLUŽOBNÝ BYT, komplexne zrekonštruovaná plynová KOTOLŇA, ďalej suché a čisté skladové priestory, sociálne priestory pre zamestnancov.

Ubytovací pavilón v sebe ukrýva 12 úhľadných 3 a 4 lôžkových IZIEB (kompletne zariadené), vždy po dve spojené do jednej bunky s kompletným sociálnym zariadením (2x umývadlo, WC, sprcha), ďalej sa tu nachádza jeden DVOJIZBOVÝ BYT, veľká SPOLOČENSKÁ MIESTNOSŤ, komplexne zrekonštruovaná (pred 2 rokmi) plynová KOTOLŇA (radiátory napustené nemrznúcou zmesou do -10 stupňov C) a ďalšie využiteľné voľné, čisté a suché priestory. UBYTOVACIA KAPACITA 70 miest s možnosťou ďalšieho rozšírenia.

REKREAČNÝ AREÁL sa nachádza v prekrásnom prírodnom a veľmi slnečnom prostredí, na miernej svahovitej lúke s romantickým výhľadom do okolitej tichej prírody. Obzvlášť vhodné klimatické a terénne podmienky vytvárajú ideálne prostredie na oddych a rekreáciu(turistika, hubárčenie a pod.). Udržiavaná asfaltová cesta umožňuje bezproblémový prístup motorovými vozidlami, ktoré môžu zaparkovať priamo v areáli, na parkovisku.

V okolí hotela sa nachádzajú rekreačné chaty, hotelové zariadenie, 5 km je vzdialené lyžiarske stredisko Mojtín. Areál je od diaľnice vzdialený 5 km. Lokalita Belušských Slatín má rozsiahly potenciál rozvoja cestovného ruchu. BLÍZKE PRAMENE minerálnej vody podmienili založenie malých kúpeľov už v roku 1895. Minerálna voda blahodarne pôsobí na pohybové ústrojenstvo a kožné ochorenia.

V prípade záujmu je možnosť ROZŠÍRENIA AREÁLU prikúpením priľahlého pozemku cca 7000 m2. Cena DOHODOU. Kúpou tejto nehnuteľnosti získate poukaz na Kanárske ostrovy! Energetická trieda: D. Ev. číslo: 110141 Kontakt: 0917 206 206. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk a ako BONUS vám ku kúpe dáme Kanárske ostrovy zdarma.Popis loklity: Belušské Slatiny

Plocha pozemku:
6247 m2
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
1000 m2
Zastavaná plocha:
500 m2
Počet kúpeľní:
4+
Počet WC:
4+
Terén:
Rovina až mierny svah
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Reality holding+ ponúka Na predaj Beluša rekreačný objekt - ihneď obývateľný

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.