Prívetivá rekreačná chata Bodíky

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
110 m
2
okres Dunajská Streda
Bodíky
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 156 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj zariadenú chatu, Bodíky, Hlavná. Plocha: úžitková 110m2, zastavaná 49m2, pozemku 405 m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: lokálne, krb. Ostatné vybavenie: televízor. Sedlová strecha. Strešná krytina: škridloplech. Rovinatý pozemok. Kamenitá prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka. Na pozemku sa nachádza studňa. Na pozemku sa nachádza žumpa. Výhody: slnečný, tiché prostredie, obchody, rybolov, turistika, krb.

Bodíky, sú rajom pre rybárov, poľovníkov a vodákov, stvorené na relax a rekreáciu a najmä veľmi kľudný a pokojný život.

Na predaj, celoročne obývateľná, krásna rodinná, dvojpodlažná chata s úplným vybavením a zariadením pripravené k okamžitému použitiu. Možnosťou záhradného posedenia.

Pozemok s účelnou parkovou úpravou o veľkosti 405 m2, s odrastenými tujami a s vstupom do vody len na 40 m metrov od Dunajského ramena poskytuje príjemný priestor pre relax a oddych.

Chatka skolaudovaná r. 1992 a je dotvorená majiteľmi s dôrazom na vkus, kvalitu a praktickosť chaty ako celku. Pri riešení interiéru sa kládol dôraz na použitie prémiového materiálu, ktoré slúži pre čas strávený s rodinou.

Stavebné riešenie bolo zamerané na kvalitu. Betónové základy, spevnenie železnými piliermi, zateplenie s 7 cm polystyrénom, okná a vchodové dvere plastové, použité laminátové parkety a to celé prekryté sedlovou strechou. Celý objekt prešiel v roku 2013 rozsiahlou rekonštrukciou.

Zastavaná plocha chatky je 49 m2 (prízemie),

úžitková plocha prízemia je 36 m2,

poschodie 74 m2,

Podkrovie slúži len ako úložný priestor. Prekrytá terasa má rozlohu 9x1,60 m, 14,4 m2.

Na prízemí sa nachádza technická časť, vodárnička, sprchový kút, umývadlo s dvoj dresom, WC,

Na poschodí sa nachádza centrálna priestranná spoločenská miestnosť o rozlohe48 m2 s krbovými kachľami, spojená s kuchynským kútom a jedálenskou časťou, ďalej je tu samostatná spálňa so štyrmi francúzskymi poschodovými posteľami pre maximálne osem osôb so vstupom do samostatného WC a kúpeľne s vaňou, je tu osadené dvoj umývadlom a samostatný 80 l elektrický bojler.

Zariadenie a vybavenie je započítané v cene objektu, ako pripravené drevo do krbu, 80 l el. bojler na teplú vodu v kúpeľni, 4x francúzska poschodová posteľ, kuchynská linka so zabudovaným novým elektrickým šporákom, rúrou, jedálenský stôl so stoličkami pre osem osôb, dve rohové rozkladacie sedacie súpravy, TV, Hifi veža, keramické krbové kachle, všetky obrazy, tapisérie, alarm, poistenie chaty.

Kúrenie zabezpečené krbom a elektrickými konvertormi, voda, odpad, vlastná studňa s elektrickým čerpadlom, vlastná žumpa.

Pozemok je vo vlastníctve Urbariátu, s uzavretou nájomnou zmluvou na dobu určitú, vždy na päť rokov, do 31.12.2023 s možnosťou obnovenia. Do nákladov patrí Nájomné za pozemok 113 €, daň z nehnuteľnosti 48,34,-€ a elektrina do 200,-€ ročne.

Elektrické vyhrievanie + kúrenie krbom, voda + odpad vlastná studňa s elektrickým čerpadlom, vlastná žumpa.

Zástavba chatiek je na tichom, kľudnom mieste, v pekne upravenom prostredí pri ramene Dunaja. Obec Bodíky má základnú občiansku vybavenosť, obecný dom, škôlku, predajňu potravín, poštu, autobusovú zástavku, cyklistické trasy a rôzne možnosti na vodnú turistiku. V blízkom okolí sú krásne dunajské zátoky a jazerá, umožňujúce pestovať všetky letné športy, vrátane rybolovu a člnkovania. Je rajom pre rybárov, poľovníkov a vodákov, stvorená na relax a rekreáciu a najmä veľmi kľudný a pokojný život. Nachádza sa v blízkosti vodného diela Gabčíkovo. Vzdialenosť od Bratislavy je 26 km.

Odporúčam osobnú obhliadku.

Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie.

Prajem príjemný deň. Viktor Strelec: Pozri moju ponuku

Naše motto: Pre mňa sú nehnuteľnosti viac ako len predaj.

City Reality Bratislava realitná kancelária

Mobil: 0918 404 251

Email: v.strelec@cityrealitybratislava.sk

Uverejnené média a fotografie k tejto ponuke sú duševným vlastníctvom a autorským dielom MaklérStrelec © Copyright. Všetky práva vyhradené.

Plocha pozemku:
405 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
110 m2
Zastavaná plocha:
49 m2
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Prívetivá rekreačná chata Bodíky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.