Chata s výhľadom na jazero v Borskom Svätom Juri - lokalita Tomky

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
120 m
2
okres Senica
Borský Svätý Jur
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 215 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality ponúka na predaj chatu v lokalite Borský Svätý Jur - Tomky. Murovaná chata sa nachádza v blízkosti jazera a celkovo pozostáva z troch obývateľných podlaží. Na prízemí s rozlohou cca 57 m2 sa nachádza plne vybavená kuchyňa s obývačkou, ktorá momentálne slúži ako spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, technická miestnosť, pivnica, sklad a sauna, ktorá výborne poslúži na relax a oddych. Na prvom poschodí sa nachádza spálňa s klimatizáciou, šatník a kúpeľňa s WC. Z tohto nadzemného podlažia sa zároveň dá vyjsť na terasu. Druhé poschodie pozostáva z 2 menších detských izieb, zároveň sa z tohto poschodia dá vyjsť na povalu, ktorá môže slúžiť ako úložný priestor.

Všetky podlažia sú vykurované podlahovým kúrením, elektrickými radiátormi alebo krbom, ktorý sa nachádza na prízemí aj prvom nadzemnom podlaží. Ohrev vody je zabezpečený prostredníctvom elektrického kotla. Chata má k dispozícii studňu, aj žumpu.. K nehnuteľnosti prislúcha vonkajšia šopa a zastrešené parkovacie státie, zároveň aj zastrešená kaďa, kde sa môžete schladiť po relaxácii v saune. Vo vonkajšom priestranstve sa dá skvele posedieť pri grile najmä v teplých mesiacoch.

Nehnuteľnosť disponuje kompletným zariadením, k dispozícii je tu internet, televízia ako aj inžinierske siete môže pokojne slúžiť ako rodinný dom vhodný na celoročné bývanie. Lokalita je veľmi tichá, vhodná na hubárčenie, turistiku či víkendové leňošenie. Nachádza sa len pár kilometrov od rakúskych hraníc so skvelou dostupnosťou. Zároveň sa pohodlne dostanete aj z Bratislavy. Všetky detailné informácie radi objasníme na obhliadke nehnuteľnosti.

Simona Jurovatá

Váš realitný poradca

RADO Reality Group, s.r.o.

Facebook: RADO Reality

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Plocha pozemku:
1 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické

Na mape: Chata s výhľadom na jazero v Borskom Svätom Juri - lokalita Tomky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.