IBA U NÁS, ZĽAVNENÁ CENA! Celoročne obyvateľná chata - Borský Sv. Jur

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
89 m
2
okres Senica
Borský Svätý Jur
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 183 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO reality ponúka na predaj 89 m2 celoročne obyvateľnú rekreačnú chatu v Borskom svätom Juri - lokalita Tomky. Cena nehnuteľnosti boal znížená o 7 %. 4-izbová chata dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatne oddeleným WC, kúpeľne, obývacej izby a kuchyne. Na poschodí sa nachádza spálňa, obývacia miestnosť so vstupom na balkón, jedálenský kút. Chata je zároveň aj čiastočne podpivničená.Vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom krbových kachiel, ktoré dodávajú príbytku príjemnú atmosféru a zároveň je tu možnosť vykurovania elektrickými radiátormi. K chate prislúcha aj vlastná studňa s pitnou vodou a takisto aj žumpa. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. V kúpeľni je dodatočne možné nainštaľovať saunu, ktorú budúci majiteľ v prípade záujmu dostane zdarma.

K chate zároveň prislúcha pozemok s rozmermi 114 m2, ktorý ako jeden z mála je v osobnom vlastníctve majiteľov chaty. Zvyšok pozemku sa prenajíma ročným nájomným.

V roku 2015 prešiel objekt vnútornou rekonštrukciou, pri ktorej boli vymenené nové rozvody vody, odpadu, nové podlahy, stropy. V exteriéri chaty je možné si posedieť s priateľmi či rodinou. Chata je vhodná pre mladé rodiny s deťmi tak ako aj pre staršie páry. Lokalita, v ktorej sa chata nachádza poskytuje mnoho využití. Je tu možnosť hubárčenia, turistiky, cyklistiky, rybárčenia a mnoho ďalších. Takisto je tu základná občianska vybavenosť ako škola, škôlka, potraviny a zastávka autobusu, ktorá sa nachádza pár metrov od chaty. Svojou blízkou polohou k okolitým mestám poskytuje aj možnosť celoročného bývania.

Simona Jurovatá

0944678020

jurovata@radoreality.sk

Váš realitný poradca

RADO Reality Group, s.r.o.

Facebook: RADO Reality

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Plocha pozemku:
114 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové

Na mape: IBA U NÁS, ZĽAVNENÁ CENA! Celoročne obyvateľná chata - Borský Sv. Jur

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.