TOP PONUKA ! pozemok s chatkou s krásnym výhľadom na Devíne

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
36 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
Bratislava
Devín
Pod Kobylou
pred 349 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 348 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pozemok s drevenou chatkou  (na LV záhrada) v lukratívnej oblasti Bratislava - Devín.  Veľkosť pozemku je 491m2.

Pozemok je vhodný na výstavbu rekreačného domčeka aj na trvalé bývanie. Pozemok je mierne svahovitý s rozmermi 10m x 49m.  Nachádza sa v tichej lokalite, ktorá je slnečná a poskytuje krásny výhľad na celý Devín ktorý je neopísateľný.

V oblasti okolo pozemku sa nachádzajú rodinné domy a záhradné chatky a podľa územno plánovacej informácie, je po splnení určitých podmienok, možné preklasifikovať záhradu na stavebný pozemok. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Vzhľadom k lokalite a k územno plánovacej informácii sa jedná o výhodnú cenu aj s dobrým výhľadom na budúce zhodnotenie investície.

Momentálne na záhrade s drevinami je postavená drevená podpivničená chatka s rozmerom 4m x 4m. Celková zastavaná plocha chatky 36m2.Na ponúkanom pozemku sa nachádza elektrická a vodovodná prípojka, trativod.

Pozemok s chatou je situovaný v mestskej časti Bratislava-Devín, v záhradkárskej osade Svätopluk, na ulici Pod Kobylou. Spodná príjazdová cesta je z Delenej cesty. Ulice majú mestské osvetlenie, obec zabezpečuje pravidelný odvoz OLO a doručovanie pošty. Vďaka dobrej dostupnosti a krásnemu, pokojnému prostrediu sa pôvodná chatová a záhradkárska oblasť rýchlo mení na novú vilovú štvrť. Už teraz sa tu nachádzajú rekreačné aj celoročne obývané objekty. Za pozemkom je lesopark s turistickými chodníkmi. Pod oblasťou je hlavná cesta do Devína alebo do Devínskej Novej Vsi, krížom cez cestu sa dostanete na hrad Devín, 2 minúty peši je vzdialená konečná zastávka autobusu č. 28, ktorou sa dostanete za 21 min. pod Nový Most. Dostupnosť autom do centra mesta je 15 – 20 min., 10 minút na mestský obchvat alebo výpadovku D2. 

Cena nehnuteľnosti je 122 000 € a je konečná bez ďalších nákladov. Bez tiarch a predajom voľné okamžite.Odporúčam treba vidieť!

Pre viac informácií neváhajte kontaktovať: Jana Göndörová, gondorova@maximreal.sk, tel: 0915831168

Nájdete nás aj na facebooku – Maxim Real FCB –  kde, je pravidelne prezentovaná naša ponuky nehnuteľností.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Pre viac informácií neváhajte kontaktovať: Jana Göndörová, gondorova@maximreal.sk, tel: 0915831168

 

Plocha pozemku:
491 m2
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
1
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
36 m2
Terén:
Rovina až mierny svah

Na mape: TOP PONUKA ! pozemok s chatkou s krásnym výhľadom na Devíne

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.