REZERVOVANÉ: Hľadáte v Bratislave chatu na relax alebo pozemok na investíciu?

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
24 m
2
Bratislava
Lamač
Cesta na Klanec
pred 94 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 63 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj: chata v lokalite Bratislava - Lamač (nad nemocnicou Rázsochy), ktorá pozostáva zo samotnej chaty, skladu a pozemku s výmerou 430 m2.

DISPOZÍCIA CHATY (pôdorys chaty je priložený):

* terasa, z ktorej vstúpite do obývačky s krbom a z nej priamo do spálne a do kúpeľne so sprchovacím kútom.

POPIS CHATY:

* útulná chata je jednopodlažná stavba so zastavanou plochou cca 27 m2 a podlahovou plochou cca 24 m2. Má takmer štvorcový pôdorys, je drevená a má sedlovú strechu pokrytú asfaltovým šindlom. Osadená je drevenými oknami a dverami, na ktorých sú ozdobné oceľové kované mreže, ktoré chránia majetok vo vašej neprítomnosti. Podlahu tvorí betónový poter, na ktorom sú položené drevené dosky. Teplo v chate zabezpečuje štýlová pec s presklenými dvierkami, aby ste si mohli prežívať aj romantiku praskajúceho ohňa. V kúpeľni je umiestnený sprchovací kút a WC, ktoré by bolo vhodné vyviesť do žumpy, nakoľko v tejto rekreačnej lokalite nie je zatiaľ vybudovaná kanalizácia. Chemické WC je však zabudované v priľahlom sklade.

Chata má urobené rozvody elektriny, ktoré boli napojené na vlastnú elektrocentrálu, poháňanú plynom. Nový majiteľ si však môže na strechu umiestniť fotovoltaické články podobne ako niektoré chaty alebo domy v okolí. Rozvody vody sú napojená na vlastnú kopanú studňu.

Popri chate je vydláždená terasa, na ktorej si môžete užívať nefalšované zvuky pravej prírody alebo pozorovať západ slnka.

Pri chate stojí menšia drevená stavba, ktorá je účelovo rozdelená na chemické WC, 2 menšie skladíky a izbu, ak by sa vašej návšteve nechcelo ísť po oslave domov...

Pozemok s výmerou 430 m2 je obdĺžnik so šírkou cca 9,5 m, mierne svahovitý, zatrávnený a končiaci pod lesom pri potôčiku.

LOKALITA CHATY:

* táto príjemná chata sa nachádza v nádhernej zelenej lokalite, len na skok z Lamača. Dostanete sa ku nej buď z lokality Rázsochy alebo z opačnej strany po ceste vyloženej betónovými panelmi. Jej úžasná orientácia na východ-juh-západ vám zabezpečí slnečné lúče po celý deň.

INVESTIČNÝ POTENCIÁL CHATY:

* územným plánom mesta je táto lokalita v budúcnosti určená na výstavbu rodinných domov. V Bratislave je v súčasnosti stavebných pozemkov ako šafránu, a preto ich ceny neustále rastú predtým nevídaným tempom. Viete si predstaviť, akú hodnotu bude mať takýto pozemok?

VÝHODY CHATY:

* stojí priamo v Bratislave

* tichá, zelená lokalita karpatských lesov

* pekná, útulná stavba

* výborná orientácia na svetové strany

* určená na relax alebo na investíciu

* okamžite k dispozícii.

CENA CHATY NA PREDAJ: 150 000 €.

ZAVOLAJTE MI čo najskôr na číslo 0905 472 808 a príďte si osobne pozrieť túto príjemnú chatu v úžasnej lokalite, kde môže v kľude relaxovať a v budúcnosti... Ktovie? Aby vás nepredbehol niekto iný...

Plocha pozemku:
430 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
24 m2
Zastavaná plocha:
27 m2
Počet kúpeľní:
1
Terén:
Mierny svah
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ: Hľadáte v Bratislave chatu na relax alebo pozemok na investíciu?

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.