PREDANÉ ZA 16 DNÍ: Čarokrásna chata v Ružinove vás dostane

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
27 m
2
Bratislava
Ružinov
Vlčie hrdlo
pred 298 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 295 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj: 2 izbová chata v lokalite Bratislava - Ružinov - Slovnaftská, 2-podlažná chata s podlahovou plochou 27,5 m2 a s výmerou pozemku 315 m2.

DISPOZÍCIA CHATY (pôdorys máte priložený): dvojpodlažná chata má na PRÍZEMÍ - izbu s krbom, kuchyňu, samostatnú kúpeľňu a WC; v PODKROVÍ - galériu na spanie; v PIVNICI vodárničku a bojler. Na veľkej terase je okrem chaty náraďovňa a vonkajší krb.

POPIS CHATY: pekná chata je 8-ročná murovaná a zateplená novostavba štvorcového pôdorysu so sedlovou strechou, ktorú pokrýva kanadský šindel. Osadená je vchodovými plastovými dverami a plastovými oknami so žalúziami, ktoré sú zvonku prekryté ozdobnými mrežami, takže o svoju bezpečnosť sa nemusíte obávať. Podlahu pokrýva keramická dlažba, v kúpeľni a na WC je keramický obklad. Teplo v chate zabezpečuje pekná štýlová keramická pec, ktorá vám zabezpečí príjemné teplo v celej chate, a pri ktorej si môžete v chladnejšom období vychutnávať romantiku praskajúceho ohňa. Teplú úžitkovú vodu (na varenie a umývanie) poskytuje 50 l bojler na elektrinu. V kuchyni je malé kuchynská linka na varenie. Galéria v podkroví rozlohou zaberá polovicu podlahovej plochy prízemia a je určená na spanie alebo šantenie vašich detí.

Na chatu naväzuje priestranná terasa, na ktorej stojí murovaná miestnosť na náradie a vonkajší krb. Terasa je pokrytá keramickou dlažbou a prekrytá strechou, takže vaše ľubovolné aktivity na nej vám počasie nemôže prekaziť. Nájde sa tu dostatok miesta aj na uskladnenie dreva od oboch krbov.

Chata je napojená na inžinierske siete - elektrinu 220/380 V, záhradkársky vodovod a má aj vlastnú studňu, takže ju môžete celoročne obývať.

Táto čarokrásna chata leží na útulnom, zatrávnenom pozemku s ovocnými a okrasnými drevinami. Časť pozemku pokrýva zámková dlažba, na ktorej môžete pohodlne zaparkovať 2 autá. Pozemok je oplotený a dostanete sa naň cez posuvnú, kovanú bránu. Chata má výhodnú západnú orientáciu, takže slnečné lúče si môžete užívať práve vtedy, keď budete doma po práci.

Chata je vám okamžite k dispozícii.

LOKALITA CHATY: chata sa nachádza na rozhraní Ružinova a Podunajských Biskupíc v záhradkárskej osade, a tak je dostupná nielen autom, ale aj MHD. Neďaleko osady je obchodný dom Kaufland, v ktorom môžete pohodlne nakúpiť všetky potrebné potraviny. Kúsok od chaty preteká Malý Dunaj, ktorý môžete využívať na vodné športy a rybárčenie. A na asfaltovom povrchu popri ňom môžete aktívne relaxovať a získavať novú kondíciu na bicykli, či kolieskových korčuliach.

VYUŽITIE CHATY: rekreácia alebo trvalé, celoročné bývanie.

CENA ZA PREDAJ CHATY: 57 900 €.

ZAVOLAJTE MI na číslo 0905 472 808 a dohodnite si nezáväznú obhliadku čo najskôr, aby vám neušla táto čarokrásna chata priamo v Bratislave.

Ak táto nehnuteľnosť nie je celkom podľa vašich predstáv, POZRITE SI NA NAŠEJ WEB-STRÁNKE ďalšie ponuky, medzi ktorými sa môže ukrývať vami vysnívaná nehnuteľnosť. Alebo VYPLŇTE A ODOŠLITE E-MAIL so svojimi predstavami o mieste vášho oddychu. Pokúsime sa ich čo najskôr naplniť.

Plocha pozemku:
315 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
27 m2

Na mape: PREDANÉ ZA 16 DNÍ: Čarokrásna chata v Ružinove vás dostane

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.