Záhrada so záhradnou chatkou, Bratislava - Zlaté Piesky, Bočná ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
16 m
2
Vek stavby:  
< 10 rokov
Bratislava
Ružinov
Bočná
pred 263 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 200 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido predá pozemok – záhradu s podpivničenou záhradnou chatkou, Bratislava, Zlaté Piesky, ulica Bočná.

Pozemok s rozlohou 264 m2 je vedený ako Záhrada (248 m2) a Zastavaná plocha a nádvorie (16 m2), chatka s betónovým základom je kompletne podpivničená (schodisko a jedna miestnosť), je orientovaná smerom na JV a JZ, chatka je so splachovacou toaletou. Chatka bola postavená v roku 2009, interiér má podlahu – drevené laty, okná sú drevené a majú plné vonkajšie okenice, nachádza sa tu malá kuchynská linka s prietokovým ohrievačom, zariadenie môže zostať alebo podľa dohody.

Pozemok má šírku 12m a dĺžku 22m. Na pozemku je vlastná studňa, elektrické čerpadlo Grundfos Presscontrol PC22 (v pivnici), elektrina, napájací bod pre zavlažovanie pozemku. Pozemok je oplotený novým pletivom, nachádzajú sa na ňom stromy jablone, višňa, čerešňa, živý plot, trávnik, vonkajší grilovací krb, taktiež domček na náradie. Pozemok záhrady s chatkou je vo vlastníctve jednej osoby, nemá ťarchu, taktiež je spoluvlastníctvo na prístupovej ceste.

Priamo k chatke nie je prístup autom, do záhradkárskej oblasti áno, parkovanie je možné približne do 100m (uzavretý areál záhradkárskej osady) od vstupu na pozemok. K jazeru Zlaté piesky je to kľudnou chôdzou do 5 minút.

Lokalita Zlaté piesky sa nachádza len 10 km od centra mesta Bratislava, spojenie lokality s ostatnou časťou mesta je vyhovujúce mestskou hromadnou dopravou, neďaleko je nákupné centrum Palace, Soravia a taktiež Avion a Ikea. Okolie ponúka rôzne možnosti pre behanie, cyklistiku, vodné športy, rôzne možnosti turistiky a rekreácie, výborné napojenie na mestské komunikácie a diaľnicu.

Cena nehnuteľnosti je 69.000,- Eur vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Kontakt kamil@konfido.sk , 0911410278, Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na www.konfido.sk

Plocha pozemku:
264 m2
Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Montovaný
Počet nadzemných podlaží:
1
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
Elektrický ohrievač
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
26 m2
Zastavaná plocha:
16 m2
Počet WC:
1
Typ WC:
Splachovacie
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Vonkajší kozub:
áno

Na mape: Záhrada so záhradnou chatkou, Bratislava - Zlaté Piesky, Bočná ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.