CENA, KTORÁ SA NEODMIETA!!! DREVENÝ ZRUB S BAZÉNOM

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
110 m
2
okres Brezno
Brezno
Zadné Hálny
pred 117 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 50 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DOBRÉ REALITY s.r.o. pobočka Brezno, Rázusova 33, Vám ponúkajú na predaj drevený zrub v Brezne, časť Zadné Hálny, ktorého súčasťou je vlastný vonkajší bazén a prírodné jazierko. Keďže sa nachádza na pozemku o rozlohe 1493 m2, ponúka novému majiteľovi široké možnosti jeho využitia.

Popis objektu :

Ide o novopostavený drevený zrub s prestrešenou terasou, vonkajším posedením a ohniskom. Je to útulná stavba, ktorá však svojim majiteľom ponúka všetko, čo potrebujú na chvíle oddychu a pohody.

Priestrannou predsieňou sa prechádza do obývacej izby spojenej s kuchyňou. Kuchyňa je plne vybavená (elektrický sporák s keramickou platňou, rýchlovarná kanvica, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou). V obývacej izbe je sedacia súprava (rozťahovacia), LCD televízor so satelitom, DVD (rádiom, CD prehrávačom). V objekte je samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom s masážnymi tryskami a umývadlom a samostatné WC. Na poschodí sa nachádzajú 2 izby (1x dvojposteľová a 1x trojposteľová). Kúrenie je zabezpečené elektrickými konventormi v kombinácii s krbovými kachľami. Ku zrubu prináleží bazén o rozmere 6x9 m, prírodné záhradné jazierko a prestrešená terasa.

Objekt sa predáva kompletne zariadený.

V prípade, že by ste mali záujem o kúpu tejto nehnuteľnosti s menším pozemkom, je tu aj takáto možnosť . Je možná akákoľvek dohoda o podmienkach a cene pri predaji uvedenej nehnuteľnosti.

V blízkosti sú lyžiarske strediská Chopok, Tále, Čierny Balog, Čertovica, Mýto pod Ďumbierom. Kúpalisko Podbrezová, Krytá plaváreň Brezno, Termálne kúpalisko Liptovský Ján, Tatralandia Liptovský Mikuláš, Lesnícky skanzem Čierny Balog - Vydrovo, Čiernohorská železnička Čierny Balog a podobne.

Bližšie informácie vám poskytneme telefonicky alebo osobne pri obhliadke objektu. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. čísle 0905514471, Strmeňová Adriana, Váš realitný maklér...

V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Plocha pozemku:
1493 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
110 m2
Zastavaná plocha:
55 m2

Na mape: CENA, KTORÁ SA NEODMIETA!!! DREVENÝ ZRUB S BAZÉNOM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.