Kontaktné údaje

DOBRÉ REALITY s. r. o.

Dlhá ulica 426/3

97101 Prievidza

Meno:
  Strmeňová Adriana
Telefón:
0905 514 471
Mobil:
0918 800 080
E-mail:
ID ponuky:
1300043227

POZOR!!!!!! Výrazné zníženie ceny za REKREAČNÝ AREÁL SO SUPER VYBAVENÍM

255 000
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
590 m
2
okres Brezno
Brezno
Zadné Hálny
pred 115 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 17 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DOBRÉ REALITY s.r.o. pobočka Brezno, Rázusova 33, Vám ponúkajú na predaj rekreačný areál v Brezne, časť Zadné Hálny na pozemku s rozlohou 1110m2.

Nachádza sa tu apartmánový dom (zast.plocha 295 m2) s wellness centrom a vonkajší bazén s príslušenstvom.

-APARTMÁNOVÝ DOM má 4 samostatné apartmány

Apartmán 1

Priestrannou predsieňou sa prechádza do spoločenskej miestnosti so sedačkou, s krbom a LCD televízorom so satelitom, DVD (rádiom, CD prehrávačom). Spoločenská miestnosť je spojená s kuchyňou, ktorá je plne vybavená (elektrický sporák s keramickou platňou, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou). Na prízemí je samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC a ďalšie samostatné WC. Na poschodí sú dve samostatné štvorposteľové izby. Vykurovanie je centrálne, ale dá sa kúriť aj krbom.

Apartmán 2

Priestrannou predsieňou sa prechádza do spoločenskej miestnosti so sedačkou, s krbom a LCD televízorom so satelitom, DVD (rádiom, CD prehrávačom). Spoločenská miestnosť je spojená s kuchyňou, ktorá je plne vybavená (elektrický sporák s keramickou platňou, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou). Na prízemí je samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC. Na poschodí je 6 posteľová samostatná izba. Vykurovanie je centrálne, ale dá sa kúriť aj krbom.

Apartmán 3

Priestrannou predsieňou sa prechádza do spoločenskej miestnosti so sedačkou, s krbom a LCD televízorom so satelitom, DVD (rádiom, CD prehrávačom). Spoločenská miestnosť je spojená s kuchyňou, ktorá je plne vybavená (elektrický sporák s keramickou platňou, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou). Na prízemí je samostatná kúpeľňa s vaňou a umývadlom a samostatné WC. Na poschodí sú dve samostatné izby - 4-posteľová a 2-posteľová (manželská posteľ). Vykurovanie je centrálne, ale dá sa kúriť aj krbom.

Apartmán 4

Priestrannou predsieňou sa prechádza do spoločenskej miestnosti so sedačkou, s krbom a LCD televízorom so satelitom, DVD (rádiom, CD prehrávačom). Spoločenská miestnosť je spojená s kuchyňou, ktorá je plne vybavená (elektrický sporák s keramickou platňou, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou). Na prízemí je samostatná kúpeľňa s umývadlom a WC. Na poschodí sú dve samostatné izby - 4-posteľová a 2-posteľová (manželská posteľ). Vykurovanie je centrálne, ale dá sa kúriť aj krbom.

- Súčasťou apartmánového domu je WELLNESS CENTRUM, ktoré má podlahové kúrenie. Nachádza sa v ňom vírivka pre 8 osôb, fínska a infra sauna, relaxačná miestnosť s vyhrievaným lehátkom, šatne, sprchy, miestnosť pre maséra a sociálne zariadenie pre návštevníkov.

Priamo z wellness centra sa dá vyjsť na záhradu, kde sa nachádza vonkajší bazén s lehátkami. Ohrev vody je zabezpečený solárnymi panelmi. Nachádzajú sa tam tiež šatne, sprchy, sociálne zariadenia, technické miestnosti, miestnosť pre zdravotníka a pokladňu, preto je možné využívať tento bazén aj pre verejnosť.

Z uvedeného vyplýva, že rekreačný areál je možné využívať rôznymi spôsobmi, či už na prenájom ubytovania s komplexnými službami v lete, či v zime, alebo prevádzkovať ako verejné kúpalisko s ubytovaním.

Preto Vám tento rekreačný areál vrelo odporúčame...

V prípade záujmu o bližšie informácie, alebo obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0905514471, Strmeňová Adriana, Váš realitný maklér...

V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Plocha pozemku:
1110 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
590 m2
Zastavaná plocha:
295 m2

Na mape: POZOR!!!!!! Výrazné zníženie ceny za REKREAČNÝ AREÁL SO SUPER VYBAVENÍM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.